Szerintetek hány évesen ideális teherbe esni? És ha ugy alakul hogy baba van mit csinálnátok?
De hátha segit it nekem valaki és az neked is a hazsnodra válik majd :)
Nagyon szurkolok nektek !:) Hozzán 2011.oktober környékén jöhet majd a gólya :D
apasági nyilatkozatot kell a jegyzőnél csinálni. azzal kell a szülőszobára menni.
Én 20 éves voltam,amikor az 1. szültem, 22 voltam,amikor a másodikat... 24-talán pont 25. szülinapon- amikor várhatóan a 3. babánknak is életet adok :)
Szerintem az ideális életkor (amikor testileg már felnőtt) az 20 éve felett,38 éve alatt.
Ha a körülmények adottak: pl dolgozik a párod... akkor Hajrá!!! ha nem,akkor is Hajrá!! -abortusz ellenes vagyok...ezzel meg is válaszoltam,hogy mit csinálnék,ha úgy alakulna hogy baba van :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!!
nem baj ha sportolsz, de finoman csináld- ha úgy érzed elég volt,akkor azonnal abba kell hagynod.
Lehetőleg ne erőltesd meg magad,ha nem akarod elveszteni ezt a babát,aki benned fejlődik!
-nővérem a 13. héten vesztette el, én 2x a 7. héten.... volt aki a 6. héten emelte meg magát...
Csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!