Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnám elnyomni azt az...

Hogyan tudnám elnyomni azt az érzést, hogy nagyon vágyom arra, hogy anya lehessek?

Figyelt kérdés
Lassan 20 leszek, 2 éve van egy komoly kapcsolatom. A barátom tud ezekről az érzéseimről, de persze még nem örül neki, mivel mindenképpen úgy érzi, hogy még előttem áll csomó minden és 20 évesen hiba lenne babát várni, mivel nagyon sok időm van még, ne rontsam el az életem. Rajta kívül mindenki ezt mondja, és tudom, hogy igazuk van... Csak ők nem érzik át, amit én. Annyira vágyom egy kisbabára, ha boltba megyek, tuti biztos, hogy kikötök a babarészlegnél, ruhákat nézegetek, cumikat, pelenkákat.. Mostanában mindig elérzékenyülök, ha egy babakocsit tologató anyukát látok. Itt is mindig a gyermekvállalás oldalt nézegetem. Olvasni is gyerekekről, lelkükről szóló könyveket olvasok. Tudom, hogy rajtam kívül még senki nem örülne, ha terhes lennék. Én pedig azt szeretném, hogyha egyszer megtörténik, a családom boldogan fogadná. Szóval az eszem azt mondja, még várj, és rá hallgatok, csak néha már beleőrülök.
2011. jan. 24. 14:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Erre én is nagyon kíváncsi lennék...
2011. jan. 24. 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

én 3 évig küzdöttem ezzel az érzéssel, nagyon rossz volt.

Most azt a célt tűztem ki magam elé, h ne a baba legyen minden gondolatom, h várom a nyarat, h végre karcsún, csinosan viselhessek szép nyári ruhákat. Sok gondot és figyelmet fordítok magamra. menszi közelettével nem olyan könnyű, de már nagyon jól viselem. Tűzzetek ki más célt, olyat, aminek nicnsen köze a babához. G.

2011. jan. 24. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Megint én vagyok (G.)

Elkell engedned ezt a témát. Nagyon görcsös vagy. Nem kellene, h a pszichét a testi működésedet is befolyásolja. AMi sajnos könnyen meglehet. 20 éves vagy kicsit próbálj mással foglalkozni, belefogsz bolondulni, befogsz savanyodni, életunt, bánatos leszel...

2011. jan. 24. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 múltam,2 éve próbálkozunk.

Szörnyű volt ez az időszak,de találtam magamnak jó kis elfoglaltságot,így most könnyen veszem a csalódásokat!

Tanulok,ráadásul egészen már ágazatba mint amiben dolgozom.

Nagyon érdekell és tökre leköt!! :)))

Ha megjön megrátom a vállam és kész!Én már feladtam és belefáradtam abba,hogy csak ez teszi ki az életem!!

Fel a fejjel és fogd fel lazán!

Előbb utóbb úgy is anyuka leszel!!!!!!

üdv

2011. jan. 24. 16:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Én még csak 16 éves vagyok,de nagyon várom hogy majd ha ott lesz az ideje gyerekem legyen.Sajna ha még a párod nem akarja,nem tudsz mit tenni.

Egyénként én is így vagyok hogy minden hol a babacuccoknál kötök ki.Most "nagyon jól jártam" mert anyukám 6hetes terhes.Ugyan van már egy húgom de ő már 12 éves.De a kicsit majd lehet babusgatni.

A barátod hány éves?

2011. jan. 24. 17:14
 6/14 A kérdező kommentje:
31 éves. Neki van már egy kisfia. Épp ezért nem sürget (sajnos) egyáltalán. :)
2011. jan. 24. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Azt hittem ő is huszonéves és még magát is fiatalnak érzi.De nem így van.Téged akar óvni,de igazából nincs miért.:)
2011. jan. 24. 19:46
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Szia!Szerintem nem korfüggő,hogy ki mikor érzi úgy,hogy baba nélkül nem teljes az élete.Most hogy írod,neki van egy kisfia.Mennyi idős a gyerkőc?Nem lehet hogy közrejátszik,hogy annyira imádja azt a gyereket,hogy titkon nem is akar másikat?Mert előfordul,hogy elöző házasságból vagy kapcsolatból már van gyerek és általában még pici és az apuka úgy bele van zúgva a gyerekéba,hogy nem akar másikat,mert neki az az egy a mindene??
2011. jan. 26. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Én magam is 20 éves vagyok.

Van egy komoly kapcsolatom,a párom és köztem 5 év külömbség van.

1 és fél éve vagyunk együtt,ő is szeret és én is őt:)

Nekem is az a legnagyobb vágyam,hogy gyerekem legyen.

Ezt a páromnak hangoztattam is úgy 3-4 hónappal ezelőtt,nem tartotta jó ötletnek,mert még nem vagyunk házasok,még nincs egészen kész a lakás,na meg mit mondnak az én szüleim.

Meglepett ebben a hónapban a párom egy romantikus éjszakával és szeretkeztünk,nameg el is ment bennem,meglepetésemre.

Kiderült,hogy ő már kiszámította mikor van peteérésem és akkor akart velem lenni,hogy hétha összejön a baba,mert ő is nagyon szeretné.Én persze nem tudtam semmirőladdig a percig,aztán másnap is szerettük egymást és azutan való nap is.

Én nem adok más válemenyére,mert senki se tudja még magának se,hogy hogy lenne jobb(mert nem lehet tudni mi hogy sül el ez az élet titka marad)nemhogy nekem tudná bárki is megmondani,hogy ez így lesz jó,vagy nem.

Láttam egy olyan adást ahol arról volt szó,hogy a nők az agyukon keresztül esnek teherbe,és hogy mikor úgy érzik,hogy most akarnak gyereket akkor kell,mert mikor rá lesznek úgymond kényszerítve(meg van a házasság,lakás,munkahel,minden és a nő kötelességének érzi,és nem azért szeretkezik,mert jó,hanem mert gyerek kell)és lehet,hogy nem fog sikerülni.

2011. jan. 26. 13:50
 10/14 A kérdező kommentje:

ma 12:32

5 éves a kisfiú, de a barátom egyáltalán nincs elzárkózva attól, hogy még legyen egy gyereke. Különben nem is lennék vele, nem tudom elképzelni az életemet egy olyan férfi mellett, aki nem szeretne gyereket. Csak hát... túl fiatal vagyok, pedig ő maga is mondta, hogy csodás anya leszek, csak még nem jött el az ideje. Én meg csak bőgök, meg bőgök. Nagyon érzékeny lettem ebben az utóbbi évben. Gyógyszert szedek, de így sem megy el bennem, mert azt vallja, amit az egyik hozzászóló írt, hogy a fogantatás is agyban dől el :)

2011. jan. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!