Hogyan tudnám elnyomni azt az érzést, hogy nagyon vágyom arra, hogy anya lehessek?
Sziasztok!
én 3 évig küzdöttem ezzel az érzéssel, nagyon rossz volt.
Most azt a célt tűztem ki magam elé, h ne a baba legyen minden gondolatom, h várom a nyarat, h végre karcsún, csinosan viselhessek szép nyári ruhákat. Sok gondot és figyelmet fordítok magamra. menszi közelettével nem olyan könnyű, de már nagyon jól viselem. Tűzzetek ki más célt, olyat, aminek nicnsen köze a babához. G.
Megint én vagyok (G.)
Elkell engedned ezt a témát. Nagyon görcsös vagy. Nem kellene, h a pszichét a testi működésedet is befolyásolja. AMi sajnos könnyen meglehet. 20 éves vagy kicsit próbálj mással foglalkozni, belefogsz bolondulni, befogsz savanyodni, életunt, bánatos leszel...
Én 30 múltam,2 éve próbálkozunk.
Szörnyű volt ez az időszak,de találtam magamnak jó kis elfoglaltságot,így most könnyen veszem a csalódásokat!
Tanulok,ráadásul egészen már ágazatba mint amiben dolgozom.
Nagyon érdekell és tökre leköt!! :)))
Ha megjön megrátom a vállam és kész!Én már feladtam és belefáradtam abba,hogy csak ez teszi ki az életem!!
Fel a fejjel és fogd fel lazán!
Előbb utóbb úgy is anyuka leszel!!!!!!
üdv
Én még csak 16 éves vagyok,de nagyon várom hogy majd ha ott lesz az ideje gyerekem legyen.Sajna ha még a párod nem akarja,nem tudsz mit tenni.
Egyénként én is így vagyok hogy minden hol a babacuccoknál kötök ki.Most "nagyon jól jártam" mert anyukám 6hetes terhes.Ugyan van már egy húgom de ő már 12 éves.De a kicsit majd lehet babusgatni.
A barátod hány éves?
Én magam is 20 éves vagyok.
Van egy komoly kapcsolatom,a párom és köztem 5 év külömbség van.
1 és fél éve vagyunk együtt,ő is szeret és én is őt:)
Nekem is az a legnagyobb vágyam,hogy gyerekem legyen.
Ezt a páromnak hangoztattam is úgy 3-4 hónappal ezelőtt,nem tartotta jó ötletnek,mert még nem vagyunk házasok,még nincs egészen kész a lakás,na meg mit mondnak az én szüleim.
Meglepett ebben a hónapban a párom egy romantikus éjszakával és szeretkeztünk,nameg el is ment bennem,meglepetésemre.
Kiderült,hogy ő már kiszámította mikor van peteérésem és akkor akart velem lenni,hogy hétha összejön a baba,mert ő is nagyon szeretné.Én persze nem tudtam semmirőladdig a percig,aztán másnap is szerettük egymást és azutan való nap is.
Én nem adok más válemenyére,mert senki se tudja még magának se,hogy hogy lenne jobb(mert nem lehet tudni mi hogy sül el ez az élet titka marad)nemhogy nekem tudná bárki is megmondani,hogy ez így lesz jó,vagy nem.
Láttam egy olyan adást ahol arról volt szó,hogy a nők az agyukon keresztül esnek teherbe,és hogy mikor úgy érzik,hogy most akarnak gyereket akkor kell,mert mikor rá lesznek úgymond kényszerítve(meg van a házasság,lakás,munkahel,minden és a nő kötelességének érzi,és nem azért szeretkezik,mert jó,hanem mert gyerek kell)és lehet,hogy nem fog sikerülni.
ma 12:32
5 éves a kisfiú, de a barátom egyáltalán nincs elzárkózva attól, hogy még legyen egy gyereke. Különben nem is lennék vele, nem tudom elképzelni az életemet egy olyan férfi mellett, aki nem szeretne gyereket. Csak hát... túl fiatal vagyok, pedig ő maga is mondta, hogy csodás anya leszek, csak még nem jött el az ideje. Én meg csak bőgök, meg bőgök. Nagyon érzékeny lettem ebben az utóbbi évben. Gyógyszert szedek, de így sem megy el bennem, mert azt vallja, amit az egyik hozzászóló írt, hogy a fogantatás is agyban dől el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!