Aki elvetélt egyszer életében, annak ugye kell hogy legyen terhes kiskönyve?
Nővérem azt állítja, hogy egyszer már elvetélt, de nincs neki terhességi kiskönyve... Amúgy nem egyszer lebukott már a hazugságaival, de most tényleg terhes, már látszik is rajta, 5 hónapos kb.
Aki volt már terhes, de elvetélt, annak is benne kell lennie a terhességi kiskönyvében, ugye? Vagy ez hogy van? Minden terhességnél új ilyen kiskönyvet kapnak a nők? Abban szerepelnek előző terhességek, vetélések?
Egy nőgyógyász ugye meg tudná mondani, hogy volt-e már terhes? Mondjuk oda nem tudom, hogy bemehetek-e vele, ha nem akarja...de a terhes kiskönyvét biztos meg tudnám lesni...
Jajj, teljesen félreértitek a helyzetet!!! Nem arról van szó, hogy ármánykodni akarok vagy ilyesmi, mert szeretem a testvéremet és csak jót akarok neki. Az a baj, hogy korábban is elég sok mindenben hazudott, a volt barátját is az orránál fogva vezette, zsarolta folyamatosan, hogy ha elhagyja, akkor öngyilkos lesz, a családnak is elmondta párszor, hogy ha ez meg az nem úgy történik, ahogy ő akarja, akkor megöli magát, sajnos ez van, beteg és orvoshoz kellene mennie, de nem akar, mi meg nem kényszeríthetjük erre... Véleményem szerint a volt barátját akarta a terhességes sztorival zsarolni, ugyanúgy, mint az öngyilkossággal (amiből szerencsére nem lett semmi)! Nem egyszer lebukott már a kisebb-nagyobb hazugságaival, egyszer kitalálta, hogy rákos és kemoterápiára jár...aztán persze kiderült, hogy ez sem volt igaz. Nagyon szomorúnak tartom, hogy ilyenekkel játszik, tudom, hogy nem normális dolog, valahogy le kellene ezekről szoktatni.
A mostani kapcsolata egyébként szerintem jó, legalábbis a külvilág felé ezt mutatja, talált valakit, aki szereti és most gyereket vár tőle. Remélem most, hogy tényleg anya lesz, nem akarja többé azt, hogy szánalomból mindenki vele foglalkozzon, mert tényleg itt van a családja és mi normálisan viselkedünk vele, megkapja a szeretetet is tőlünk, meg mindent, ami kell.
Csak kíváncsi vagyok, hogy a vetélést is hazudta-e vagy nem...mert ha nem, akkor természetesen sajnálom érte, de ha igen, akkor sajnos még mindig beteg... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!