Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik sok-sok lombikkal erőltetik a teherbeesést?
19:28as vagyok
kerlek ne haragudj ha megbantottalak, a kerdes megfogalmazasa kicsit csobe huzott...gratulalok a picurokhoz es a kitartasodhoz...te tenyleg tudod azt amirol nekem halvany fogalmam sincs!!!
Egy nő 2 dologért képes mindent megtenni:
-Hogy legyen gyereke
-Hogy ne legyen gyereke.
És ez nagyon igaz!
Dehogy bántottál,hiszen csak azokat védted meg akik hasonló dolgokon mennek át amin én.
Sok-sok bántást kaptam annak idején,hogy miért erőltetem amit a természet nem akar,honnan veszem egyáltalán a pénzt ilyen drága dologra,meg,hogy direkt élvezem ,ha fel kell feküdni a nőgyógyászati-vizsgálóra azért járok lombikra,kíváncsi voltam vajon az itt jelenlévők mit válaszolnak,ha úgy fogalmazok mint aki elítéli a minden áron való igyekezetet .
Én hívő ember vagyok, és akár mondhatnám azt is, hogy ha ternmészetes úton nem jött össze, talán Isten nem szánt nektek gyereket. De aki ezt gondolja, az egy rosszindulatú idióta!!!
Hiszek abban, hogy a dolgok okkal történnek, és mindennek megvan a rendelt célja, ahogy annak is, hogy csak ennyi idő után, ilyen nehézségek árán jöjjenek a gyerekek. Talán ettől váltatok azokká, akiket Isten szülőnek szánt annak a két kis csodának! És hidd el, ha ő nem akarná, hogy ők legyenek neked, akkor hiába minden lombik, nem lennének;).
Istennek nem ellensége a tudomány:).
Ezeket csak azért mondom, mert hallottam már hívőket a lombik ellen fellépni!
A "kedves" megjegyzésekre meg nem is találok szavakat!
A kérdés elolvasása után én is arra gondoltam,na de "bunko" ez az illetö, mivel én is a lombikosok közé tartozom. Aztán a válaszokat olvasgatva kiderült, hogy Ö is ide tartozik.
Èn soha nem gondoltam, hogy velem/velünk ilyen történhet (orvosok szerint sincs semmi bajunk), de már 4 éve nem jön a várva várt baby. A 4.lombikon vagyok túl és most várom az utolsó eredményét.
Vannak akik nem is tudják miken megyünk keresztül és úgy itélkeznek, ezeket nem könnyü elengedni a fülünk mellett.
Tisztelem és becsülöm minden társamat, szerintem ez minden pénzt megér, hogy saját gyermeked születhessen. Mindenkinek kitartást és minden jót kívánok!!!
Utolsónak:Drukkolok a sikerhez!
Azért úgy fogalmaztam,mert kíváncsi voltam,hogy név nélkül miket írnak itt...
Minden tiszteletem az övék, hogy bármit megtennének a cél(baba) érdekében.
Sok olyan nővel találkoztam már akiknek a gyermeke állami gondozásban van és soha sem látogatta meg nem írt neki egy levelet sem akkor elgondolkoztam miért ilyen kegyetlen a sors,hogy egyes embereknek megadja a boldogságot a gyermeket és nem élnek vele eltaszítják maguktól a gyereket, míg mások akár ölnének azért, hogy végre megfoganjon a várva várt baba mégsem sikerül vagy csak hosszú -hosszú évek után fogan meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!