Kaális Lombikosok, A Petesejtet leszívás után hány nappal ültetik vissza?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 20:28
1/14 anonim válasza:
Nekem 5 nap után ültették vissza, mert szépen osztódtak. Egyébként lehet 3 nap is.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ha minden igaz akkor pénteken fogják leszívni.Altatásban végzik?Nagyon fáj?Hányat ültetnek vissza?
2011. jan. 22. 07:48
3/14 anonim válasza:
Altatásban a legtöbbször, mert nem lehet megmozdulni. Utánna picit fáj. Annyit raknak vissza amennyit te kértél a papirok kitöltésekor. Egyébként nem tudom, hogy lesz neked leszívás, ha semmit nem tudsz az egészröl? Nem mondtak el neked semmit? Már bocsi csak fura, én mindezekkel tisztában voltam!
4/14 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem nem altatásban végezték, mert van egy kis túlsúlyom, így a doki javasolta, hogy inkább ne legyen altatásban. Nagyon féltem tőle, de komolyan mondom, nem fájt. Azt nem mondom, hogy nem éreztem amikor átszúrták és mozgatták benne a tűt, de nem volt vészes, tényleg. A hsg sokkal jobban fájt. De tényleg. Én ha még egyszer mennék, akkor se kérnék altatást (mondjuk a dokik nem igazán szeretik, mert tényleg lehet veszélyes a dolog). Nekem 14-et szívtak le, 9 termékenyült meg, 5 osztódott szépen az 5. napig és kettőt tettek vissza. Sajnos nem maradtak meg, de most úgy néz ki, hogy spontán összejött :) Én sem nagyon értem, hogy miért nem tájékoztattak részletesebben, pláne, hogy az altatás miatt éhgyomorra kell menni pl. Sok sikert és ne félj tőle, tényleg nem vészes!!!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál.Még csak a 9.napon vagyok.Még az injekciózásnál tartunk.Hétfőn megyek ultrahangra meg vérvételre és akkor fog elmondani mindent.Pénteken vérvételen voltam és eddig minden oké.
2011. jan. 22. 12:55
6/14 A kérdező kommentje:
Mi volt a gond miért kellett a lombik?
2011. jan. 22. 12:56
7/14 anonim válasza:
Nekem keddi napon szívtak le 9 petesejtet. Abból 5 termékenyült meg. Pénteken 2-t visszaültettek, a többit lefagyasztották. Sajnos se az első, se a fagyasztott (itt is 2-t ültettek vissza, a 3. sérült volt) nem sikerült.
Most ismét stimulálok, februárban lesz a lombikom.
Te hogy vagy? Hol tartotok?
8/14 A kérdező kommentje:
Leszívás előtt megkaptam a papírokat amit ki kellett tölteni.Csütörtökön leszívták nekem csak 2 volt.Mindkettő megtermékenyült és osztódott is.Holnap kell még érdeklődnöm és kedden teszik vissza.Már alig várom.Sajnos én nem tudok táppénzre menni de sokat fogok pihenni.Már nagyon izgulok.
2011. jan. 30. 10:13
9/14 anonim válasza:
18:13-as vagyok!
Remélem, minden rendben ment, drukkolok a továbbiakban is!
Akkor Te már ma is dolgoztál?
10/14 anonim válasza:
Első vagyok. Egyikünknél sem volt semmi gond, nem tudják, hogy miért nem estem teherbe. Sajnos a lombikkal sem jött össze, most viszont igen, spontán.
Hogy viselted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!