Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyászati laparoszkópiai...

Nőgyógyászati laparoszkópiai műtét?

Figyelt kérdés
Gyereket szeretnénk és minden rendben van velünk, de az orvosom tegnap azt mondta, hogy laparoszkópiát javasol, mert a bal petevezetőmben folyadék van.Alaposan rámijesztett, és most egy másik orvos véleményét is kikérem.Ha van itt valaki, aki átesett már ezen, kérlek írjatok minnél többen, de mindenről.Hoyg is zajlik?Mi ez az egész??Állítólag utána már csak a lombik marad....??
2011. jan. 21. 02:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szia!

hát még most sem sikerült, a műtét óta eltelt 4 ciklus. Olvastam a kérdésed,még válaszoltam is. Remélem azért nem jön meg mert baba van. Szurkolok neked NAGYON!!! Írj bármi is a fejlemény.

Mariann

2011. márc. 6. 09:05
 32/32 anonim válasza:

Szia,

nekem 2 napja csináltak laparoszkópiát a budaőrsi egynapos sebészeten. Csak ajánlani tudom a helyet. Nekem a petevezetőmet fújták át és belenéztek a méhembe is, ill pár összenövés oldottak. Aznap bementem, megcsinálták d.e., d.u. már járkáltam, másnap reggel 8-kor mehettem haza. Beöntést és hólyagkatétert sem kaptam. Altatás után nem hánytam, azonnal jól voltam. Nagyon-nagyon izgultam előtte, ami természetes, de már örülök, hogy túl vagyok rajta. Holnap megyek dolgozni (irodai munka). Nem kell neki túl nagy feneket keríteni. Szuper orvos csinálta (dr. Gozár), csak ajánlani tudom. Nővérkék, anesztes orvos is nagyon kedvesek voltak. 2 ágyas szobák vannak, tv-vel szóval semmi kürház feeling.

2011. júl. 24. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!