Nőgyógyászati laparoszkópiai műtét?
Sziasztok Lányok!
Nagyon, de nagyon köszönöm a sok-sok választ, és a még több BIZTATÁST!Nem bánom, hogy elterelődött a szó a kérdésemről, mert minden érdekel a teherbeesés témával kapcsolatban!Azért akinek van/volt a laparoszkópiával kapcsolatban tapasztalata mindenképp meséljen!Holnap, vagyis kedden este mindenképp írok, mi volt a dokinál 17:15-re megyek, és írok!Lehet nem írtam még, de túl vagyok már HSG-n, kivizsgálásokon, és 2 inszemen is, nem kímélve energiát, és legfőképpen pénztsem, de nem adom/adjuk fel!!29éves vagyok,budapesti és Szilvinek hívnak, akinek van kedve levelezni-beszélgetni akár privátot is írhattok!Mindenkinek, minden válasznak nagyon örülök!Mert nehéz megértettni azokkal ezt a témát akiknek van már gyerekük, mint azok akik mindenüket odaadnák egy babáért...
Sziasztok!
A 9:53-as válaszolónak üzebem-és akit érdekel-, hogy voltam ma a másik főorvosnál a magánrendelésén.Nagyon szimpatikus, közvetlen volt a doki.Sokat kérdezett, majd megvizsgált, csinált hüvelyi ultrahangot is, és hasonlóan látja a helyzetet, mint a saját dokim.Pontosabban a bal petefészek mellett többrekeszes folyadékkal telt képlet.
Szóval most elküldött a háziorvoshoz, hogy adjon beutalókat, vizelet,vérkép,vércsoport ellenanyag,EKG, mellkas rtg, és utána meses után (ami kb.febr.10 körül)mehetek a SOTE II-re, ott beszélek az altatóorvossal, és műtét!Nem tud még mit mondani, lehet ez a folyadék gyulladástól, majd a műtétnél kiderül.Beleegyező nyilatkozatot alá kell írnom, hogy ha úgy alakul a műtét, akkor engedem e, hogy kivegye esetlegesen a bal petevezetőmet.3nap kb.kórházban, aztán 1hét még pihi...szóval holnap írány a háziorvoshoz beutalókért...aztán most minden gondolatom ez.Csak lennék már túl rajta...Veletek mizu??Remélem, nagyon bízok benne, hogy minden rendben lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!