Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyászati laparoszkópiai...

Nőgyógyászati laparoszkópiai műtét?

Figyelt kérdés
Gyereket szeretnénk és minden rendben van velünk, de az orvosom tegnap azt mondta, hogy laparoszkópiát javasol, mert a bal petevezetőmben folyadék van.Alaposan rámijesztett, és most egy másik orvos véleményét is kikérem.Ha van itt valaki, aki átesett már ezen, kérlek írjatok minnél többen, de mindenről.Hoyg is zajlik?Mi ez az egész??Állítólag utána már csak a lombik marad....??
2011. jan. 21. 02:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
A második válaszadótól szeretném megkérdezni,hogy az mit takar hogy a párjának rossz lett a spermaképe,azaz mennyire rossz? Mert nálunk is ez a helyzet és most gyógyszert szed a párom,de említették nekünk is a lombikot,ha nem javul a dolog a clostitól! Most még várakozó állásban vagyunk,de nagyon szeretném megúszni a lombikot! Írnál valamit erről nekem,hogy lássam milyen esélyeink vannak? A kérdezőnek meg azt üzenem holnap jelentkezzen,ha megtudott valamit,kíváncsian várom a fejleményeket!
2011. jan. 24. 09:53
 12/32 anonim ***** válasza:
A rossz azt jelenti, hogy 9-11 millió és abból 30% volt mozgó. (Előtte másfél évvel 120 millió volt!) Teljesen ledöbbentünk, mikor meglett az eredmény. Azt mondták, hogy ez hónapról hónapra változhat, úgyhogy ez most ilyen és kész, örüljünk, mert lombikra elég. Viszont javasolták, hogy szedjen a ciklusom első felében napi 1000 mg c- és e-vitamint. Igaz, a mennyiségén nem változtatott, viszont 90%-os lett a minősége a lombikra a 14 nap alatt. Úgyhogy javaslom a párodnak a vitaminkúrát, valamint tökmagot, szotyit, nekünk javítottak az eredményen.
2011. jan. 24. 10:42
 13/32 anonim ***** válasza:
Nálunk az első vizsgálat 20millió 30%! Azt hittem csak nálunk van ,hogy mindkettőnknek problémája van,számomra hihetetlen volt! Műtét után kiderült ,hogy neki is van,és most teljesen összezavarodtam,mert a dokik azt mondták így is van esély(bár kevesebb),a spontán teherbe esésre,közben meg a lombikot is emlegetik! A párom nincs még túl a kúrán,de ha nem javul akkor mehetünk is a klinikára! Köszi a választ és remélem nem sértettem meg,a kérdezőt,hogy eltereltem a témát az én problémám fele! Remélem neki ezzel a beavatkozással megoldódik a problémája!
2011. jan. 24. 11:25
 14/32 anonim ***** válasza:
Esély mindig van. Nekem van egy ismerősöm, lombikkal lett az első babájuk és szerettek volna egy másodikat. Elkezdtek spontán próbálkozni, de nem sok esélyt adott neki, mert náluk csak a fiúnál van probléma. Második próbálkozós hónapban sikerült neki a baba spontán. Nagy meglepetés volt. Úgyhogy próbálkozzatok vitaminokkal egy pár hónapot, hátha. Sok sikert!
2011. jan. 24. 12:08
 15/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Nagyon, de nagyon köszönöm a sok-sok választ, és a még több BIZTATÁST!Nem bánom, hogy elterelődött a szó a kérdésemről, mert minden érdekel a teherbeesés témával kapcsolatban!Azért akinek van/volt a laparoszkópiával kapcsolatban tapasztalata mindenképp meséljen!Holnap, vagyis kedden este mindenképp írok, mi volt a dokinál 17:15-re megyek, és írok!Lehet nem írtam még, de túl vagyok már HSG-n, kivizsgálásokon, és 2 inszemen is, nem kímélve energiát, és legfőképpen pénztsem, de nem adom/adjuk fel!!29éves vagyok,budapesti és Szilvinek hívnak, akinek van kedve levelezni-beszélgetni akár privátot is írhattok!Mindenkinek, minden válasznak nagyon örülök!Mert nehéz megértettni azokkal ezt a témát akiknek van már gyerekük, mint azok akik mindenüket odaadnák egy babáért...

2011. jan. 24. 22:34
 16/32 anonim ***** válasza:
Szilvi, ha gondolod, az előbb csináltam egy fórumot a nlc-n egy hasonló kérdés kapcsán olyanoknak, akiknél évek óta nem jön a baba. Ha van kedved, gyere beszélgetni. Itt a link: [link]
2011. jan. 25. 09:35
 17/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen este mindenképp írok!
2011. jan. 25. 11:20
 18/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A 9:53-as válaszolónak üzebem-és akit érdekel-, hogy voltam ma a másik főorvosnál a magánrendelésén.Nagyon szimpatikus, közvetlen volt a doki.Sokat kérdezett, majd megvizsgált, csinált hüvelyi ultrahangot is, és hasonlóan látja a helyzetet, mint a saját dokim.Pontosabban a bal petefészek mellett többrekeszes folyadékkal telt képlet.

Szóval most elküldött a háziorvoshoz, hogy adjon beutalókat, vizelet,vérkép,vércsoport ellenanyag,EKG, mellkas rtg, és utána meses után (ami kb.febr.10 körül)mehetek a SOTE II-re, ott beszélek az altatóorvossal, és műtét!Nem tud még mit mondani, lehet ez a folyadék gyulladástól, majd a műtétnél kiderül.Beleegyező nyilatkozatot alá kell írnom, hogy ha úgy alakul a műtét, akkor engedem e, hogy kivegye esetlegesen a bal petevezetőmet.3nap kb.kórházban, aztán 1hét még pihi...szóval holnap írány a háziorvoshoz beutalókért...aztán most minden gondolatom ez.Csak lennék már túl rajta...Veletek mizu??Remélem, nagyon bízok benne, hogy minden rendben lesz..

2011. jan. 25. 19:18
 19/32 anonim ***** válasza:
Pozitívan gondolkodj és nem lesz akkor semmi baj! Remélem informálsz majd ,hogy alakultak a dolgok,meg kérdezhetsz is bátran bármikor,a műtéttel kapcsolatban. Akár privátban is! Mariann
2011. jan. 26. 06:40
 20/32 A kérdező kommentje:
Kedves Mariann és Minden válaszoló!Köszi szépen aranyos vagy!Mindenképp írok majd, de még rendezem a gondolataimat, egyenlőre sokkol az egész és jó lenne már túl lenni rajta, rem.minden jól alakul a helyzet, amint megvannak az alap vizsgálatok leleteim azonnal kérek időpontot, mert szeretném már magam mögött tudni az egészet...Kitartást neked és mindenkinek..
2011. jan. 26. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!