Nőgyógyászati laparoszkópiai műtét?
Kedves Mariann, és Mindenki!
Remélem nem baj, hogy megosztom veletek, de annyira arik voltatok, amoktór írtatok, hát most már jobban vagyok és gondoltam megírom, mi is volt..:)
Nagyon nagyon örülök, mert túlvagyok a műtéten..:)
Csütörtökön mentem be a SOTEII-be és már szombat reggel amint lehetett Én jöttem is el..sosem voltam, még előtte kórházban, de túléltem..szombat óta itthon lábadozok, holnap megyek varratszedésre is.Remélem mihamarabb összejön most már a baba..Akit érdekel írjon, szívesen leírom mi is volt-hogy zajlott a kórház..
De mindenestre sok minden úgy zajlott ahogy többen is írtátok, némi különbségekkel, de még egyszer szeretném megköszönni, hogy ÍRTATOK, BÍZTATTATOK, hogy ITT VOLTATOK VELEM..Köszönet érte!Mindenkinek mihamarabbi babázást kívánok!:)
Szia-szia!
Jaj, először is bocs, hogy azóta nem jelentkeztem..annyi minden összejött.
Nos, a kórházba csütörtök reggel mentem beadatfelvétel és egy hüvelyi uh után végre kaptam ágyat(mert a nőgyogyi osztály tele volt)Aznap nagyon semmi sem volt,az orvosom nem volt bent aznap, egy másik doki adjunktus vizsgált meg, majd aláírattak velem pár papírt, hogy hozzájárulok a műtéthez, hogy beleegyezek, hogy ha úgy alakul akkor kiveszik a petevezetőt...stb.még egy vizsgálat volt, majd aznap du.18:00tól már nem ehettem semmit..este kaptam még 2db hashajtót, mejd vittek beöntésre.(még sosem kaptam ilyet korábban-szuper volt), majd csak vizet ihattam, éjféltől pedig már semmit.Iszonyat fejgörccsel aludtam, totál ideg voltam.Másnap-péntek hajnal 5:30-kor ébresztett a nővér, megint beöntésre, szintén szuper volt.Mondta a nővérke, hogy Én vagyok a 3.a műtéti listán.
Majd aludtam egy kicsit, és reggel már láttam a folyosón a dokimat...picit megnyugodtam..:)Majd 9:00 előtt bekötötték az infúziót, és beöltöztem kórházi cuccba..Majd még vártam a szobában, mikor jött a dokim.Nem sokat beszéltünk, de bejött ami azért jól esett.Utána még vártam, kaptam egy kék színű bogyót, majd bejött hozzám még 1x az orvosom, és ennyi volt.9:30kor beszólt a nővérke hogy Én jövök, mert megcserélteék a műtéteket.A szívem majd kiugrott, úgy izgultam.Megjött a műtös emberke, aki nagyon rendes volt, és elvitt..Még arra emlékszem, hogy betólnak, és láttam az orvosomat a műtőben, majd beadtak valamit, szippantottam néhányat, és ennyi...Kb.du 16:00óra fele kezdtem magamhoz térni a szobában..Bejött a dokim hozzám, de kába-kóma voltam, és egyből megkérdeztem, hogy mi volt ki kellett e venni a petevezetőt, és néztem amennyi erőm volt a hasamat rögtön, de azt mondta, hogy nem vette ki, összenövéseim voltak...megfogtam a kezét, de nagyon gyenge voltam, annyit mondott még, hogy kedden beszélünk, és menjek varratszedésre, meg hogy majd a nővérek elmondják, hogy kell cserélni a kötéseket..
Aznap csak feküdtem, a csajokkal a szobában du.beszélgettem, nagyon rendes csajokkal feküdtem...aztán este fele megpróbáltam felkelni, de nem bírtam, majd elkezdtem hányni...na az jó volt.Na ez így ment egész este..Bejött 2x a nővér és adott hányáscsillapítót a vénámba..Viszonylag nyugodtan aludtam, de nem ettem semmit akkor már több, mint 1 napja, sőt előszőr csak másnap-szombat reggel kezdtem eszegetni pár mandarint..de addig semmit.aztán szombat reggel, bejött az ügyeletes orvos és kérdezte, hogy ki megy ma haza...egyből jelentkeztem...gyenge voltam, de úgy voltam vele, hogy otthon is tudok feküdni a saját ágyamba..Azóta itthon lábadozom..még húznak egy picit a varratok,de már eszem, jövök-megyek , bár még nem futok,és még nehézkes a fürdés..Ma megyek du.17:00fele varratszedésre a magánrendelőjébe, és beszélek a dokival.Szerinted mennyit fog kérni a műtétért?Vagy ha nem mondaná(ami kizárt, de ha mégis)akkor mennyit adjak?Sajna hülye voltam, hogy nem kérdeztem rá kerek-perec még a műtét előtt, hogy ez mennyi lesz...??Neked hogy volt???
Köszi, hogy írtál, aranyos vagy.Remélem veled minden rendben...tényleg mi újság??
Írj, ha van kedved..
Puxa
Szia!
Köszi szépen neked is!ranyos vagy, hogy írsz.
És a vérezgetés az mensid volt?Vagy most csak vérezgetek, aztán az előző menstruációmhoz képest a ciklusom nem változik??Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez most vajon felborítja e aciklusaimat?Legutóbbi mensim 2011.02.04-én kezdődött...Mikortól tudtatok próbálkozni?
Szia!
A vérezgetés normális ilyenkor,és a rendes ciklusnapon meg a mensim megjött. Utána egyből próbálkozás. Még azóta nem jött össze,bár most (halkan mondom) nagyon erős tüneteim vannak,szinte biztos vagyok a sikerben. Na reménykedjünk ! A menzeszem 3-4 nap múlva nem jön. Hi-hi. Neked jobbulást és pihenj sokat. Ha bármi van írj! Mariann
Szijjjja!
Nagyon drukkolok neked..Azt olvastam, hogy ez a műtét után 75%-ra nő az esély!Szóval drukkolok nagyon..remélem velünk is mielőbb megtörténik a CSODA...:)
Szia Mariann!
Rem .olvasod ezt még, bár régi kérdés...
De mi újság veled?Valami fejlemény????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!