Wondfo ovu tesztet használók segítségét kérném, adnátok tanácsot?
Szia!
Amiket írtál vizsgálatokat,azokat mindegyiket megtudják nézni vérképből?Vagy más vizsgálat is lesz szerinted?Rákszűrésem kedden volt,majd jövő héten lesz eredmény.
Te már nem is ovutesztelsz?
Szia!
Igen,ezeket a vizsgálatokat vérből nézik!
Én már nem ovutesztelek,hála nincs itthon 1 db sem!! :)))
Nem is akarok,felesleges stresszelés az egész ceremónia meg időzítés stb.
Bocsi,hogy megkérdezem de uh-n már volt szívhang meg minden?
Szedtél valamilyen hormonpótlást?
Szia!
Erősödő pozitív teszt után(kb.5hetes voltam)felhívtam az orvosom,hogy szeretnék valamilyen gyógyszert iratni.Mivel tavaly volt egy vetélésem és féltem,hogy megint ez lesz a vége.Azt mondta,hogy ha nincs panasz,akkor a lányának és a feleségének sem írna fel hormont.Belenyugodtam,mert megbíztam az orvosomban.Akkor be is jelentkeztem a magánrendelésére.7hetesen egyik délután mentem hozzá,de aznap már délelött nyengén véreztem(gondolhatod mit éreztem,egy világ dőlt össze bennem)Ott,akkor nála nem véreztem,meg is csinálta a rákszűrést.Írt fel valamit,de már késő volt!Este erősödött a vérzés és görcsöltem,így bementünk az ügyeletre.Nem igazán bíztattak,mert 7hetesen,egy 5hetesnek megfelelő petezsákot láttak.Ez a kis petezsák már aznap este,itthon elment tőlem,másnap az ultrahangon már nem láttak semmit.Az orvosom azt mondta,hogy egy egészséges terhesség után 2 vetélés miatt szükség van egy kivizsgálásra.Azt mondta,hogy várjam meg a következő mensit és ha annak vége,akkor keressem fel.De szerinted miért kell várnom a következő mensiig?Ezt a kivizsgálást most nem lehetne megcsinálni?
Ezt a levelezést nem folytathatnánk privibe?Szerintem jobb lenne!Itt az egész olyan,mint egy nyitott könyv.
Sziasztok Lányok!
Lehet, hogy nyitott könyv volt, de tanulságos. Az wondfu ovutesztre kerestem rá, és ezt a bejegyzést találtam. Nagyon izgalmas volt végig olvasni, és izgulni, hogy vajon mi van Veletek! Nagyon, és őszintén sajnálom a vetélést, de bízom benne, hogy azóta már jobban vagy, kivizsgáltak, és megállapították a bajt. Kedves másik hozzászóló! Te hogy vagy? Nektek összejött már a baba??
Remélem, nem veszitek zokon, hogy így "beleszóltam" a beszélgetésbe?
Szia! Én adtam a válaszok többségét. Engem nem zavar,hogy írtál. Spec. én várakozó állasban vagyok, majd szeptembertől újult erővel vágok neki a nehezének,addig meg pihentetve van a babatéma.
A tesztel kapcsolatban remélem sikerült hasznos infót találnod! :)
S
Szia!
Engem sem zavar,hogy írtál:)
Eddig vérvizsgálatokon voltam,most lett meg az eredmény.Majd hétfőn megyek a dokihoz,mert a héten sajna szabin van.Remélem megtalálják a bajt és lehet orvosolni.
Amúgy a wondfo ovutesztet csak ajánlani tudom,nagyon jó!
Sajnálom, hogy már egy jó ideje nem hallnai felőletek! Ahogy olvastam ezeket a párbeszédeket, úgy éreztem magam, mintha egy regényt tartanék a kezemben, és izgatottan olvasnám! Nagyon sajnálom, hogy ilyen sok vetélésen kellett átesni a szegény kérdezőnek, nekem egy vetélésem volt 11 hetesen, de tudom mit érzel! :'( A másik "főhősnek" is sajnálom, hogy még nem jött össze...legalábbis nem érkezett hír, bár biztos, egymás között megosztottátok! Nekem ugyan ezen az oldalon derült ki a babám, és ugyan így összeismerkedtem egy másik csajszival, akinek szintúgy kiderült....babája lesz! Sajnos ő is úgy járt mint én, csak neki spontán volt, nekem sajnos abortusszal kellett befejezni a terhességet, pedig én is erős vérzés és iszonyatos görcsök között vetéltem el! Biztos azért volt szükség abortuszra mert már előrehaladottabb volt a terhesség...nem tudom :( Mind1 is..... az lenne a kérdésem, hogy hogy vagytok? Azóta összejött már a baba???? Én most kezdtem el ebben a hónapba először ovu tesztelni a vetélésem óta ami 2012.08.27-én volt! Nekem sikerült pozitív ovu tesztet produkálnom, az általam és a ciklus.hu által számolt napra...pont előtte voltunk együtt....mondjuk elkezdtük vasárnap, de átcsusszantunk hajnali fél 2-re! :-) Úgyhogy beközöltük a dolgot és azt mondhatjuk hogy volt előtte nap és aznap is :P! Remélem jól időzítettünk! Aztán másnap is pozitív volt a teszt s az jó ha az első negatív napon ismét együtt voltunk? Tehát 2 naponta???? Én még gyakorlatlan vagyok az ovu tesztben...segítsetek nekem is!
Köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!