Wondfo ovu tesztet használók segítségét kérném, adnátok tanácsot?
Szia!
Pénteken este egyértelműen pozitív lett az ovutesztem,össze is bújtunk a férjemmel:-)Jó 1 hét múlva tesztelek majd,remélem 2csíkos lesz az is!
Leírnád,hogy miért lett mindig rossz vége,amikor babás voltál?Nyugodtan írhatsz privit is.
Szia!
Örülök,hogy sikerült minden!!! :)))
Remélem Te is + fogsz tesztelni 1 hét múlva!!!
Én pénteken kipróbálok egy wondfo-s hcg tesztet,habár mégis úgy érzem,hogy most sem sikerült.
Kb elseje körül nem várom. Mivel már volt 2 terhességem akkor csont száraz voltam pé után most meg annyi van...
Nincs nagy titok az előzőkről.
Az első 9 hetesen elhalt,a második meg 1 év után sikerült újra,de akkor meg 8 hetesen is üres volt a petezsák.
Voltunk genetikán meg immunológián,de semmi bajunk!
Ami persze jó csak mégsem értem.A hormonjaim is kivállóak.
Drukkolok neked is!
S
Drukkolok én is Neked!Majd légyszi írd meg,hogy mi volt!
Terhességiből én one step tesztet vettem,mert az érzékenyebb.Én jövő hét eleje fele tesztelek.
Szia!!
Teszteltél azóta???
Én holnapra nem várom és reggel kipróbálok egyet!
S
Szia!
Hétfőn reggel teszteltem egy negatívat:(
De szerintem nagyon korán,mert az ovumhoz viszonyítva kb.pénteken kéne megjönnie.De nagyon remélem,hogy nem fog!!!Ha pénteken nem jön meg,akkor szombaton reggel én is újból tesztelek.
Drukk Neked a holnap reggelhez!!!!:)
Nem teszteltem mert elfelejtettem,de most már mindegy mert megjött!
Neked azért drukkolok!!!
S
Szia!
Sajnálom!!!Köszi a drukkot,rám fér:)
De sajnálom én is...! :((((((
Remélem a következő hónap a miénk lesz!!!!
Ha van kedved írhatsz,hogy hogy alakul a hónapod!
üdv
S
Szia!
Te szedsz valamit a siker érdekében?Itt olvastam,hogy az E vitamin és a Folsav segítheti a beágyazódást.Én már jó pár hónapja napi egy szem Elevitet szedek.De gondoltam rá,hogy kéne vennem mellé Folsavat.Szerinted érdemes lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!