Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Wondfo ovu tesztet használók...

Wondfo ovu tesztet használók segítségét kérném, adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Hány órát vártok a pisivel teszelés elött?Mennyi ideig nem ittatok elötte?Mikor pozitív ez a fajta teszt,ha a teszt csík ugyan olyan erős,vagy erősebb,mint a kontroll csík?A teszt csík napról-napra lesz erösebb?Bocsánat a sok kérdésért,de most kezdtem használni és inkább kérdezek,mint rosszul csináljak valamit.
2011. jan. 19. 12:24
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Szia!

Pénteken este egyértelműen pozitív lett az ovutesztem,össze is bújtunk a férjemmel:-)Jó 1 hét múlva tesztelek majd,remélem 2csíkos lesz az is!

Leírnád,hogy miért lett mindig rossz vége,amikor babás voltál?Nyugodtan írhatsz privit is.

2011. jan. 24. 13:53
 12/50 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök,hogy sikerült minden!!! :)))

Remélem Te is + fogsz tesztelni 1 hét múlva!!!

Én pénteken kipróbálok egy wondfo-s hcg tesztet,habár mégis úgy érzem,hogy most sem sikerült.

Kb elseje körül nem várom. Mivel már volt 2 terhességem akkor csont száraz voltam pé után most meg annyi van...

Nincs nagy titok az előzőkről.

Az első 9 hetesen elhalt,a második meg 1 év után sikerült újra,de akkor meg 8 hetesen is üres volt a petezsák.

Voltunk genetikán meg immunológián,de semmi bajunk!

Ami persze jó csak mégsem értem.A hormonjaim is kivállóak.

Drukkolok neked is!

S

2011. jan. 24. 14:30
 13/50 A kérdező kommentje:

Drukkolok én is Neked!Majd légyszi írd meg,hogy mi volt!

Terhességiből én one step tesztet vettem,mert az érzékenyebb.Én jövő hét eleje fele tesztelek.

2011. jan. 24. 15:15
 14/50 anonim ***** válasza:

Szia!!

Teszteltél azóta???

Én holnapra nem várom és reggel kipróbálok egyet!

S

2011. febr. 1. 16:36
 15/50 A kérdező kommentje:

Szia!

Hétfőn reggel teszteltem egy negatívat:(

De szerintem nagyon korán,mert az ovumhoz viszonyítva kb.pénteken kéne megjönnie.De nagyon remélem,hogy nem fog!!!Ha pénteken nem jön meg,akkor szombaton reggel én is újból tesztelek.

Drukk Neked a holnap reggelhez!!!!:)

2011. febr. 1. 17:38
 16/50 anonim ***** válasza:

Nem teszteltem mert elfelejtettem,de most már mindegy mert megjött!

Neked azért drukkolok!!!

S

2011. febr. 2. 14:00
 17/50 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnálom!!!Köszi a drukkot,rám fér:)

2011. febr. 2. 14:23
 18/50 A kérdező kommentje:
Nekem is megjött:((((((((((((((((((((((((((((((
2011. febr. 3. 19:36
 19/50 anonim ***** válasza:

De sajnálom én is...! :((((((

Remélem a következő hónap a miénk lesz!!!!

Ha van kedved írhatsz,hogy hogy alakul a hónapod!

üdv

S

2011. febr. 4. 11:41
 20/50 A kérdező kommentje:

Szia!

Te szedsz valamit a siker érdekében?Itt olvastam,hogy az E vitamin és a Folsav segítheti a beágyazódást.Én már jó pár hónapja napi egy szem Elevitet szedek.De gondoltam rá,hogy kéne vennem mellé Folsavat.Szerinted érdemes lenne?

2011. febr. 11. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!