Gyereket szeretnék, a párom már nem. Ti mit tennétek? Szeretem őt és őt akarom!
Azt hiszem én nem áldoznám be magam egy férfi kedvéért, vagyis én mindenképpen szerettem volna babát, de ha a párom semmiképp, akkor lépnék (de ez én vagyok, nem vagyunk egyformák)
pl apukám kétszer nősült, egyik házassága sem tartott 3 évnél tovább, és mindegyikből született egy gyerek. Amikor harmadszorra párt talált magának, ő már túl volt két rossz házasságon, fizette a 2 gyerektartást, esze ágában nem volt harmadszorra is belevágni ebbe. A párja majd 20 évvel fiatalabb volt mint ő, még a 20-as éveiben járt mikor megismerkedtek. Ő nagyon szeretett volna babát, de apám hajthatatlan volt, el sem vette feleségül. Végül együtt maradtak, már 30 éve együtt vannak, nincs gyerekük. Pedig pont ez a kapcsolata maradt tartós. én sajnálom a párját, én biztos nem tudnék egy férfi kedvéért lemondani a gyerekről.
Ne szülj neki gyereket!!!
Egyik bnőm is benne volt egyilyen kapcsolatban, hitegette a pasi, de végül a bnőm szakított vele,mert nem látta a jövőt. A pasi 42 volt, bnőm 24. Fél év múlva megismerte a férjét, egyév múlva megszületett a kisfiuk, és azóta megvolt a lagzi is,és még egy kislány. Jól döntött.
Egy másik bnőm nővére viszont hitt a hitegetésnek, bevállalta a babát, mert ott a pasi is akart, hogy maga mellett tartsa őt. Megszülte, de a költözést egyre csak halogatta a csávó. A kislány most 5 éves, a csaj a szüleinél neveli, és még kapcsolata se lehet normális, mert még mindig "szerető".
Hidd el, ez így sehogyse jó!!!!
(Ja, és halkan jegyzem meg, mitől lenne jó a házassága, mikor te 6 éve jelen vagy benne?! Az meg a másik, hogy mit tudsz róla te, hiszen nem vagy ott a hálószobájukban!!!)
Jah,hogy Te vagy a szerető egy 4 gyerekes többször elvált,jelenleg is házasságban élő 50 éves férfi életében..
Mondd,mit akarsz Te 30 évesen,egy ilyen embertől???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!