Beágyazódásról lehet szó? Lent a részletek.
Kedves kérdező! nem,ez még nem beágyazódási tünet,arra még van pár napod! a magtermékenyülés után kb 7-10 napig vándorol a petesejt,majd ezután kezdi el "befészkelni" magát a méh falba-ettől számíva 3 nap képes kimutatni egy 20-25-ös teszt ha összejött valaki:)
Előfordul,hogy 100000-1 nő megérzi ha sikerült összehozniuk 1 babát...de ez a szám olyan elenyésző....
Lehet,hogy sikerült,de ezt még nem lehet tudni.Várj a nem vártig és tesztelj.(nekem előtte 1 nappal kimutatta a 25-ös teszt:) )
Szorítok Neked!!!!
Kedves 1. válaszadó! lehet hogy beágyazódásos vérzésed volt, 3 nap múlva,reggeli 1. vizeletből tesztelj!!
Szorítok Neked is!!
Írjatok,mi lett az eredmény!!
első vagyok:
kedves kérdező! Nagyon szorítok magunknak én is!
Én nagyon aggódom, hogy mi ez a sötétbarna folyás nálam, már most tettem be tampont is, hogy ne koszoljam be a bugyimat. Nem értem mi ez a sötétbarna...mert ilyen még nem volt. Hát jó lenne, ha beágyazódástól lenne, annyira boldog lennék!
Csak ami fura, hogy kezd múlni a mellfájdalmam, mert eddig izomlázszerűen fájt, most is érzem még, de már nem olyan erősen...félek mensi lesz. :(
Én is 28.-ára várom a két csíkos tesztet!!!
Én ma kezdtem érezni nagyon enyhe hasféle dolgokat.Nem tudom mi ez pontosan.14.-én volt az ovu teszt egyforma.:)
Várakozó álláspontban vagyok.:D
Amúgy semmi más tünetem nincs és nem is volt,ennek a hasas sztorinak sem tulajdonítok nagyobb jelentőséget.
Eddig minden hónapban eszeveszettül figyeltem a jeleket,és éreztem is mindenfélét.Most jobban örülök annak hogy nincs tünet.Viszont az ovuval pont fordítva voltam,most erőteljesen éreztem,eddig nem.
Szorítok mindenkinek,írjatok majd kinél hogy alakulnak a dolgok.Drukk drukk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!