Ez a görbe lehet babás görbe? Én még kezdő vagyok, ez az első (és nem is teljes) hőmérős hónapom!
2009. febr. 2. 11:22
11/19 anonim válasza:
hát ez a mult honapba sajnos nem vált be ezért vagyok ugy vele ha jolesik mindennap , hiszen ha jol belegondolok akkor nem kénne a fogigátlo senkinek!!:)
12/19 anonim válasza:
Nem alkalmas ez fogamzásgátlásra, az tény.:) És az is, hogy ha nem fogantál meg így a múlt hónapban, akkor nem emiatt történt.
De mondjuk én egyszerű logikával arra jutottam, hogy jobban örülök, ha a gyerekem "kipihent" kiskatonákkal fogan. Doki is ezt javallotta, de persze mindenki csinálja csak úgy, ahogy kedvét leli benne.:)
13/19 anonim válasza:
áhá értem szoval ezis számit ezt nemtudtam , ne hari de ebbe tapasztalatlan vok sajna !! köszike a tanácsot akkor visszaállok a kétnapira ! itt az orvosok nagy .... hiába mondtam mit szeretnék ... a fejemre rá pedig fizetek nekik szörnyüek komolyan mondom neked !!:) ari vagy köszi jo hogy már ezt is tudom!:)
14/19 anonim válasza:
Azért vagyunk itt, hogy infókat cseréljünk! :) Kíváncsi leszek, babásak vagyunk-é vagy sem! Drukkolok! Ha érdekela téma, az Élet az anyaméhben c. national geographics film csodálatosan elmesél minden okosságot- egy picuri kislánymagzat fejlődésén keresztül, 4D-s képekkel illusztrálva. Csodálatos film.
15/19 anonim válasza:
megnézem ha megtalalálom remélem neked is hamar sikerül majd a babo , én most vagyok a honap elején nekem még van idö a honap végéig , de remélem te hamar közlöd itt a johirt velünk!:)
16/19 anonim válasza:
Én is remélem és köszönöm! Hajrá Nektek is, mindent bele pé-előtt és aznap is!!!
17/19 A kérdező kommentje:
2009. febr. 3. 10:30
18/19 A kérdező kommentje:
Megjött sajnos, de ígértem talán, hogy megírom a végeredményt. (utolsó nap leesett 36,4-re, sejtettem, hogy aznap megjön)
2009. febr. 7. 21:43
19/19 anonim válasza:
Az a válaszoló vagyok, aki úgy kezdte, hogy uha! :) Nekem is megjött ma, tegnap leesett a hőm kemény 4 tizedet, sejtettem én is, hogy ma már mensi lesz...
Lett.
Új hónap, új remények, nem adjuk fel! Sok sikert Nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!