Hogy vegyem rá a páromat arra, hogy végre legyen babánk?
Figyelt kérdés
Én 25 vok, ő 28, és 5 éve élünk együtt. :))2008. jan. 24. 18:44
1/3 anonim válasza:
sehogy.ne akard rávenni ha ő nem akarja.mert ha azért menne bele mert te akarod,nem biztos hogy szeretné majd a babát.gondolkodj el a következményein.egyébként beszélgess vele erről,hallgasd meg miért nem akarja,és adj neki időt.jelezni fogja majd ha ő is szeretne babát.és akkor szerelem gyerek lesz mindkettőtöknek.mindennek az alapja az őszinteség,és hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat.szorítok neked!!!remélem mielőbb teljesül a vágyad,ami addigra mindkettőtök vágya lesz.
2/3 anonim válasza:
Nálunk is pont ugyanígy volt.
De végül fél év múlva ő mondta, hogy annyira szeretne már egy babát.úgyhogy ne aggódj, majd benő a feje lágya.
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Szia. Kb. ugyanez a szitu áll fenn nálunk is (csak mi hat éve). Én megtettem... Megkértem, hogy beszéljünk erről a témáról, hiszen úgy éreztem lassan ideje. És megegyeztünk abban, hogy még várunk 1-2 évet és utána belevágunk a dologba. Igen, a férfiaknak általában idő kell ezt megemészteni. Én, így hogy megbeszéltük, sokkal jobban érzem magam..Rájöttem, hogy ehhez nem elég, hogy én akarom. Nem baj, ha megosztod vele a vágyaid, de ne erőltess semmit. Az a legjobb, ha elmondod, mit szeretnél és mik az érveid mellette és őt is hagyod, hogy esetleg elmondja a véleményét, félelmeit, hogy ő mit szeretne és mikor(??)Szerintem ez a legtisztább. Remélem segítettem. (az én párom is belátta, hogy lassan ideje lesz..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!