Ki gondolkodik hasonlóan mint én a gyermekvállalással kapcsolatban? Három fiam van de szeretnék még egy negyediket is. Nem feltétlenül kislányt.
Szerintem természetesen normális. Én hármat szeretnék, de sajna még egy sem jött össze és már 27 vagyok :(, szóval bele kell húzzak. De én azt mondom: ne csak a romák szaporítsák a népességet az országban. HA van rá lehetőségünk, még ha szerényebb is, minél több gyermeket kell szülni. Én nagyon szeretem a nagy családot, bár negyediket nem biztos, hogy bevállalnék. Csak egy példa: van itt a városunkban egy házaspár, akiket nagyon irigyelek. A pasas 32 éves lehet, a nő fiatalabb, a pasi politikus, a nő óvónő. Már a negyedik gyereknél tartanak, de az átlagszámot annak idején 5-7 gyerek között beszélték meg. Szóval hajrá! Amúgy is, nem ismered azt az idézetet, már nem tudom pontosan, kié:
„Egy gyerek nem gyerek, két gyerek fél gyerek, három gyerek egy gyerek, négy gyerek a család”
Szerintem nincs abban semmi nem normális ha valaki nagy családot akar, szeretne. Mi is négyen vagyunk testvérek, jó lehet nem a drágább ruhákat, játékokat kaptuk de mi a kissebnek is mindig örültünk.Na meg nem feltétlenül a "gazdagság" jelenti a nagy boldogságot.
Úgyhogy mindent bele és remélem hamar összejön a babó :)
Mi is 4et szeretnénk, vagy 5öt. Teljesen normális.
Mi most várjuk az elsőt.
Üdv, 8 hetes kismama
Szerintem is normális én is 42vogyok és most szeretnénk 3.gyermeket ha sikerül.
Hajrá!!
Szerintem is teljesen normális, hogy így gondolkozol! Mi 4-en vagyunk testvérek, páromék 5-en (2 féltesóval együtt). Nővéremnek is van már három gyereke.
A dédimék 9-en voltak! Lehet, hogy akkor nem volt ilyen védekezés/megelőzés, de ennyi gyereket kihordani, felnevelni! Szebb, és csodálatra méltóbb, mint bármilyen nagy karriert befutni! Persze ma már nincsenek ilyenek, de jó látni a sokgyerekes családokat! És általában nem a gazdagoknál látom ezt! Sokan önzőségből sem vállalnak több gyereket! Mi három babát szeretnénk, aztán majd kiderül, mi lesz!
Sok sikert a negyedikhez! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!