Ket honapja probalkozunk h osszejojjon a kisbaba, de meg semmi sehol. Le vagyok torve mert egyeseknek egybol osszejon, nekunk pedig nem. Szerintetek menjunk mar orvoshoz vagy varjunk meg?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 15:15
11/17 anonim válasza:
Több mint 2év próbálkozás és még sajnos semmi!De tényleg nem foglalkoznak veled 1 év elött.Én nem hazudtam megvártam az egy évet.Ha azt mondod hogy már rég próbálkozol akkor gondolj arra is hogy komolyabb gondra fog gondolni a dokid is......Remélem tudod mire gondolok!?
12/17 anonim válasza:
Nem akarom elbagatellizálni az érzéseidet, de komolyan gondoltad ezt a kérdést? Vagy komolyan gondoltad, hogy 2 hónap után kiborulsz?! Mi lesz veled, ha ne adj' Isten csak jövőre jön össze?
Sokan éveket várnak babára, különösebb ok nélkül! Azoknak tényleg bosszantó, hogy te két hónap után már türelmetlenkedsz:S.
A terhesség és a gyerekenevelés sokkal több türelmet,és önuralmat kíván, úgyhogy kapd össze magad!!!
Ettől függetlenül őszintén remélem,hogy hamar összejön a baba, de addig türelem!
14/17 melcsiboszi válasza:
Ne legyél letörve! Ismerősömék vagy tíz évig próbálkoztak, vizsgálatok, beültetések, minden, most született meg november végén a babájuk, két hónappal korábban, mint kellett volna, és még mindig harcolnak az életéért, de azt mondták nekik, készüljenek fel rá, hogy elveszítik. Mi ehhez képest két hónap, ember??? Gondolkozzál már!!!
15/17 Soltész csilla válasza:
Különben mi is próbálkozunk már vagy 2 éve a párommal,és nekünk se jött még össze semmi.Csak én mostanság félek egy kicsit,mert nekem van olyan érzésem,hogy a nagyon sok folyásom miatt nem akar összejönni.
16/17 anonim válasza:
Azok az "egyesek" nagyon kevesen vannak,hidd el.Két hónap után felesleges orvoshoz menni.Ne keseregj,fel a fejjel,és akkor sikerülni fog.
17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat, nagyon hasznosak voltak, tenyleg megprobalok(megprobalunk) higgadtak lenni.
2011. febr. 18. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!