Ket honapja probalkozunk h osszejojjon a kisbaba, de meg semmi sehol. Le vagyok torve mert egyeseknek egybol osszejon, nekunk pedig nem. Szerintetek menjunk mar orvoshoz vagy varjunk meg?
Mi másfél éve próbálkozunk, idén mentünk el orvoshoz, elkezdődtek a kivizsgálások a héten. Az orvos azt mondta nagy esélyem van a teherbeesésre gyógyszer szedésével, hogy megerősödjön a szervezetem. Ilyen egyszerű.
Ne legyél letörve! A negatív hozzáállás gátolja a teherbeesést. Türelem kell hozzá, ahogy a gyerekhez is kell majd. Ezt nem árt, ha megtanulod.
1 év előtt szóba sem állnak veled :)
Nekünk 6 hónap után jött össze, és ez jobb az átlagnál.
Az első, és legfontosabb: mindenképp nyugodj meg,és ne parázz!!!! Ez a legalapvetőbb "meddőségi ok", a rágörcsölés!
Én az első babámnál abszolút nem görcsöltem, gondoltam mindenkinek kell pár hónap, mire összejön, nem hajt a tatár. Én elég alapos vagyok, ezért elmentem nődokihoz, hogy azért átbeszéljük a dolgokat, meg hogy megnézze, minden oké-e. Erre kiderült, hogy már terhes voltam, szóval amint kitaláltuk, hogy jöhet, jött is, görcsölés nélkül;).
Most viszont már közel egy éve nem jön a gólya:(. És én már voltam dokinál többször, és minden renben, egyszerűen csak görcsösen akarom, és ezzel elcseszem az egészet:(. Szóval igyekszem lekattani a témáról, és neked is azt javaslom!
Max. annyi, hogy menj el ovuláció előtti napokban nőgyógyászhoz, hogy nézzen meg UH-val, hogy van-e PÉ-d. De amúgy, ha rendesen jön meg, akkor nincs okod aggodalomra. Azért az esetek többségében nincs semmi gáz!
A környezetemben most gyorsan számoltam egy átlagot: kb. 6-8 hónap!
(Én ovutesztet, ilyesmiket nem javaslok, mert nagyon rá lehet kattani,és csak rontasz a helyzeten:()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!