Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ket honapja probalkozunk h...

Ket honapja probalkozunk h osszejojjon a kisbaba, de meg semmi sehol. Le vagyok torve mert egyeseknek egybol osszejon, nekunk pedig nem. Szerintetek menjunk mar orvoshoz vagy varjunk meg?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 15:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Két hónapja? Az lófütty, meddőségi klinikán egy év próbálkozás előtt szóba se állnak veletek.
2011. jan. 14. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
átlagosan 1 év kell hozzá, ha még nem vagy 35 felett, akkor ne menj még ezért orvoshoz, ha már benne vagy a korban, akkor érdemes elkezdeni a kivizsgálásokat 6 hónap sikertelenség után
2011. jan. 14. 15:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha gondoljátok el lehet menni nőgyógyászhoz és spermavizsgálatra (nem kell beutaló, 5000 Ft), nem vesztetek vele semmit. De használhatsz ovutesztet, szedhettek vitaminokat, stb. Semmi pánik! :)
2011. jan. 14. 15:20
 4/17 anonim válasza:

Mi másfél éve próbálkozunk, idén mentünk el orvoshoz, elkezdődtek a kivizsgálások a héten. Az orvos azt mondta nagy esélyem van a teherbeesésre gyógyszer szedésével, hogy megerősödjön a szervezetem. Ilyen egyszerű.

Ne legyél letörve! A negatív hozzáállás gátolja a teherbeesést. Türelem kell hozzá, ahogy a gyerekhez is kell majd. Ezt nem árt, ha megtanulod.

2011. jan. 14. 15:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100 nőből egy év alatt 85 esik teherbe. Persze akik nem védekeznek. Az átlag fél év alatt teherbeesik. Van aki 2 év után sem megy még orvoshoz. Ha most ezt így elmondod a a dokinak mosolyogva haza küld. Igyál palást fű teát vagy barátcserjét. Állítólag erősíti a méhet.
2011. jan. 14. 15:21
 6/17 anonim ***** válasza:

1 év előtt szóba sem állnak veled :)

Nekünk 6 hónap után jött össze, és ez jobb az átlagnál.

2011. jan. 14. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem kell megmondani, hogy csak 2 hónapja próbálkoztok, azt kell mondani, 1,5 éve. A másik meg az, hogy ahogy írtam, nem a meddőségi klinikán kell kezdeni. :)
2011. jan. 14. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 év volt!És egy év előtt még azt mondták"nyugi"!
2011. jan. 14. 16:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Az első, és legfontosabb: mindenképp nyugodj meg,és ne parázz!!!! Ez a legalapvetőbb "meddőségi ok", a rágörcsölés!

Én az első babámnál abszolút nem görcsöltem, gondoltam mindenkinek kell pár hónap, mire összejön, nem hajt a tatár. Én elég alapos vagyok, ezért elmentem nődokihoz, hogy azért átbeszéljük a dolgokat, meg hogy megnézze, minden oké-e. Erre kiderült, hogy már terhes voltam, szóval amint kitaláltuk, hogy jöhet, jött is, görcsölés nélkül;).

Most viszont már közel egy éve nem jön a gólya:(. És én már voltam dokinál többször, és minden renben, egyszerűen csak görcsösen akarom, és ezzel elcseszem az egészet:(. Szóval igyekszem lekattani a témáról, és neked is azt javaslom!

Max. annyi, hogy menj el ovuláció előtti napokban nőgyógyászhoz, hogy nézzen meg UH-val, hogy van-e PÉ-d. De amúgy, ha rendesen jön meg, akkor nincs okod aggodalomra. Azért az esetek többségében nincs semmi gáz!

A környezetemben most gyorsan számoltam egy átlagot: kb. 6-8 hónap!

(Én ovutesztet, ilyesmiket nem javaslok, mert nagyon rá lehet kattani,és csak rontasz a helyzeten:()

2011. jan. 14. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon felbosszantottál a 2 hónapoddal! Mi 3 évet vártunk.
2011. jan. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!