Ha a 2. csik halványan is de ott van, akkor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
ma reggl 6kor csináltam meg a tesztet. a második csik halványan de ott van.:)a mensimnek 3 nap mulva kell megjönnie..lehet h rossz a teszt vagy már kimutatta??? amugy gabrielt használtam!2008. jan. 24. 06:55
1/8 anonim válasza:
Szia! Én úgy voltam, mint te. Halvány volt a második csík, és itt rengeteg választ kaptam, mégpedig azt,hogy a halvány csík is csík!!Az attól van,hogy még alacsony a hormon szinted. Boldog babavárást!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!aszem ez életem legboldogabb napja:):)
2008. jan. 24. 07:06
3/8 anonim válasza:
Igen! 100% hogy terhes vagy!!! Nekem még másfél hónap mulva is csak nagyon halvány volt a 2 csik! 26 hetes kismama
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:):)nagyon nagyon boldog vagyok...köszi h megerősitettél!!!
2008. jan. 24. 07:54
5/8 anonim válasza:
Hát GRATULÁLOK!!!!Látom nagyon boldog vagy....hát van miért :-) BIZTOS BABÁT VÁRSZ!NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK NEKED ÉS JÓ EGÉSZSÉGET MINDKETTŐTÖKNEK :-)
Bárcsak már én is itt tartanék :-(
Szép napot(de szerintem az lesz) :-)
6/8 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy babát vársz! :o) Én is így voltam vele: a menstruáció kimaradásának napján csináltam meg. (Lily-vel) Halvány volt a csíkom annyira, hogy szegény színtévesztő férjem nem is látta! =oD Ám én láttam, és a halvány csík is csík, ezt szokta mondani az orvosom. Azóta már ultrahanggal is megnézték, és az a csík 6 hetes koromban már petezsák volt, most 7 hetes terhes vagyok, remélem már dobog a pici szíve is, ez holnap derül ki. :o) Örömteli babavárást kívánok!
7/8 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM NKÖSZÖNÖM!!!!!MA ESTE MEK MÁR DOKIHOZ!!!!!:)
2008. jan. 24. 10:49
8/8 anonim válasza:
Gratulalok a babahoz,tuti,h babas vagy.
9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!