Van aki csak 36-38 évesen kezdte el itt a gyerekvállalást? Ez milyen hátrányokkal jár?
Szia, én 35 évesen "kezdtem" :) Ekkorra érett meg az elhatározás + lett adott minden anyagi körülmény, amit elterveztünk. A 3. hónapban sikerült is, 36 voltam mire megszületett, most 2 éves múlt. Testvért nem terveztünk eredetileg sem, és most sem.
Te mennyi vagy, mióta próbálkoztok?
34 voltam mikor elhataroztuk a babaprojektet. 1 evig probalkoztunk vedekezes nelkul, nem jott ossze. elmentunk kivizsgalasra, kiderult hogy a paromnal gond van. szerencsere hamar megoldodott a problema, teherbe is estem 2 honap alatt, 36 multam az elso babanal mikor megszuletett, most nemsokara 38 vagyok es 2 honapos a 2. gyerekunk. Azt tanacsolnam neked, hogy ha par honapon belul nem sikerulne spontan, menjetek vizsgalatokra, ne huzd a idot. En a mai eszemmel 10 evvel elobb vallalnek gyereket egyebkent.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!