Ovu tesztesek! Egy vagy két napig volt full pozitív, melyik a gyakoribb?
Figyelt kérdés
Ha két napig pozitív, akkor együtt kell lenni azon a kettőn meg az első negatívon úgy tudom, de a spermakészlet nem ürül ki a harmadik napra?2011. jan. 9. 16:17
1/3 anonim válasza:
szia.nekem pénteken volt nagyon full pozitiv.Elötte is együtt voltunk,aznap is és utána is.Álltalában 2 naponta valo együttlétet javasolnak,mert a spermák addigra lesznek"jok"..
2/3 anonim válasza:
Nekem is ket napig volt pozitiv, harmadik napon teljesen negativ.
Mi mindharom napon egyutt voltunk, meg elotte is szinte minden nap, de mi egyebkent is ilyen aktivak vagyunk. Lett baba.
Viszont az elso gyermekunk egy igencsak futott het 4. napjan fogant, a futott annyit tesz, hogy boldog idoszakunkat eltuk a viszontlatas oromere es naponta tobbszor is egyutt voltunk egesz heten.
Szoval a mi (vagyis a ferjem) esetunkben nem kellett tartalekolni.
3/3 anonim válasza:
Elsö vagyok.annyit még hozzátennék hogy sztem. elötte is,akkor is és utána is érdemes együtt lenni.Nem muszály csak az alkalomra gyurni.A spermák hosszabb élettartammal birnak,mint a pete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!