Ovu tesztesek, hőmérősök akik terhesek, mennyi idő alatt jött össze a baba?
Ha minden klappol akkor is csak 20% esély van a megtermékenyülésre! :(
Én ovuteszteltem + hőmérőztem mégis 1 év kellett mire sikerült.
Most újra ovutesztelek 2 hónapja,ügyködünk is amikor kell,mégsem sikerült idáig!
De majd egyszer úgyis jönni fog! :)
5 hónapja hőmérőzök, 5 hónap mondható valódi próbálkozásnak is, mert azóta pontos a mensim és még nem jött össze a baba...
nem tudom amiatt nem sikerül-e mert sűrűn együtt vagyunk??
26/N
20% van a megtermékenyülésre?!?!
Mi múlt hónap 1-szer nem használtunk óvszzert, mert nem úgy indult a dolog, hogy be is fejezzük, mindegy...! Erre tegnap előtt pozitívat teszteltem. Mondjuk e nélkül is tudtam, hogy baba lesz. Nem is akartuk. Vagyis én nem. Párom igen. Én várni akartam még pár évet a másodikkal. Álmomban nem gondoltam volna, hogy csak így véletlenül elsőre sikerül. Nagyon örülök neki, azért. Ez lesz apa karácsonyi ajándéka. Nagy durranás lesz biztos, mert nem sejt semmit, mert most azt játszom, hogy megjött.
Szóval a tanácsom: felesleges az ovu teszt, meg a hőmérőzés. Spontaneítás a megoldás kulcsa! Sok sikert!
Kedves 14:37-es! Hát gratulálok! Hát ez tiszta jó, hogy megjátszod, hogy megjött és a párod nem is sejti hogy valójában kisbabátok lesz!!! :) Ez annyira izgalmas, szerintem én is így fogok majd csinálni, csak sikerülne már a baba...
26/N
És mégis meddig fogod titkolni a dolgot???
26/N
Ez mekkora meglepi lesz!! De lennék most a helyedben! Én kb. 26-ra nem várom a mensit...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!