Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan írtátok, hogy épp akkor...

Sokan írtátok, hogy épp akkor estetek teherbe, amikor nem is számítottatok rá. Aki próbálkozik, az titkon minden hónapban reménykedik, nem?

Figyelt kérdés
Már én sem használok ovu-tesztet, nem nézem a mikroszkópot, másra koncentrálok, de titkon minden hónapban reménykedem. Ti nem így voltatok ezzel?
2009. jan. 29. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm. Teszteltem, mert féltem úgy teázni, hogy nem tuti, hogy nem vagyok terhes. Azt elfeljtettem írni, hogy a hőm nem esett le.

Végül 12 hetes koromig véreztem, vérezgettem kisebb megszakításokkal. Egyébként PCO-s vagyok, ezért sos volt erős vérzésem. De gondolhatjátok, hogy addig nem mertem hinni benne, míg a doki meg nem erősítette, hogy tényleg van!!!

Sok sikert, jó babázást nektek!

2009. jan. 29. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, hogy baba van..
2009. jan. 29. 21:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

21-29 es vagyok. Akkor amikor teherbe estem valahogy masfele jartak a gondolataim. Eppen akkor voltunk tul egy udulesen :) visszateres a munkaba....a normal kerekvagasba :) szoval volt epp eleg mas a fejemben. Ja es eppen koltozes elott alltunk...szoval pont nem szamitottam ra...

nalam bevalt a ne gondolj ra modszer, pedig elotte szamoltam, meg vartam az eselyes napokat, meg a peteerest :) szoval en is mindent vegigcsinaltam amit egy no megtesz egy babaert.

2009. jan. 29. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
SZIA.Én több mint 2 évig ,görcsöltem rajta,hogy jöjjön össze egy tesó,ovulációs tesztet vettem,teákat ittam,folsavat szedtem,meg minden ilyesmit,aztán belefáradtam,és feladtam.Annyira hogy már egyeltalán nem érdekelt a dolog,és kértem egy kisállatot magamnak a páromtól,akivel eljátszogattam,ill elfoglaltam magam.Rá 2 hónapra terhes lettem,és 2 hét múlva szülök.Szóval nyugi hidd el sikerülni fog.
2009. jan. 30. 09:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én sajnos így vagyok, egy éve nem védekezünk a párommal, de idáig semmi. Most már én sem csinálok ovu-tesztet, nem figyelem a peteérést, lesz ami lesz alapon igyekszem felfogni a dolgot... igyekszem kizárni a görcsösséget, vagy hogy mindig erre gondoljak, amikor a párommal vagyok... amíg aktuálissá nem válik a mensim. Akkor bekattanok, és igen, számítok rá, hogy talán most végre sikerült, és nem fog megjönni. Pillanatnyilag 3 napja késik (vagyis a ciklusom 33. napján vagyok), nem értem az okát, nem szokott rendszertelen lenni. Viszont ma reggel negatívat teszteltem, és rettentően görcsölök, pedig még mindig nem jött meg.
2009. jan. 30. 10:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Remélem hamarosan pozitívat fogsz tesztelni! Szorítok neked! Majd írj! :)
2009. jan. 30. 10:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm, drága vagy! :)

Én is szorítok, hogy hamarosan Neked (is) sikerüljön!

2009. jan. 30. 10:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hát, az a pozitív teszt sajnos még várat magára. Időközben megjött :( Tutira szórakozik velem a testem. Világéletemben pontosan (30 napra jött) meg, csak az utóbbi évben produkált ilyeneket (amióta próbálkozunk - nem védekezünk), hogy 3-5 napot késik. Hogy ez mire jó, azt nem tudom, csak reménykedni kezdek, aztán annál rosszabb utána, amikor mégis megjön.
2009. jan. 30. 10:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Akkor majd legközelebb! Nem szabad elkeserednünk! ;)
2009. jan. 30. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!