Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan írtátok, hogy épp akkor...

Sokan írtátok, hogy épp akkor estetek teherbe, amikor nem is számítottatok rá. Aki próbálkozik, az titkon minden hónapban reménykedik, nem?

Figyelt kérdés
Már én sem használok ovu-tesztet, nem nézem a mikroszkópot, másra koncentrálok, de titkon minden hónapban reménykedem. Ti nem így voltatok ezzel?
2009. jan. 29. 21:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Akinek már megjelent a gondolataiban a gyermek utáni vágy, ráadásul védekezés nélkül szexel, az bizony minden hónapban reménykedik.

Egy kétgyermekes anyuka

2009. jan. 29. 21:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem a héten derült ki a problémám, az orvos szavaival élve "teljességgel lehetetlen volt eddig" terhes maradni, hamarosan kezelnek, és azt mondta, 6 hónapon belül fog sikerülni, de én titkon azt remélem, hogy a következő menzim kimarad... :-)
2009. jan. 29. 21:23
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Második, nekem is majdnem ezt mondta, én is reménykedek, nekem lapar műtétem lesz:(
2009. jan. 29. 21:26
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Második vagyok: szorítok Neked, harmadik! Nekem hormonális a problémám, én megijedtem tőle, de szerinte nem súlyos, és gyógyszerrel kezelhető. Mikor műtenek?
2009. jan. 29. 21:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy mindenki remenykedik, szamol...de megis valahogy probalja mas fele eroltetni a gondolatait. En is probaltam masra gondolni...de amikor megjott nagyon csalodott voltam. Es aztan tenyleg akkor estem teherbe amikor nem szamitottam ra, es most boldog 37.5 hetes pocakos vagyok :)

Mindenkinek sok sikert es boldog babavarast

2009. jan. 29. 21:29
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

harmadik vagyok:)

Márc ban kb, mert még köv ciklust meg véreredményt várjuk....nekünk második baba lenne, s elsővel elsőre sikerült, de hagyott nekem emlékül egy cisztát, nem petefészekben van hanem mellette szerencsére, csak sajna most elkezdett nőni:(amúgy jún óta próbálkozunk.TI?

2009. jan. 29. 21:31
 7/19 A kérdező kommentje:
21.29-estől kérdezném: Hogyhogy abban a hónapban épp nem számítottál rá? Gratulálok a babóhoz! :)
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy évig reménykedtem minden hónapban. Aztán az orvos közölte, havi 100-150 ezer a gyógyszerköltség. Az első adag nem hatott, a doki nem látott semmit, jövő hónapban folytatjuk, mondta. Nekünk meg kellett hoznunk a döntést, hogy nem folytatjuk, mert nincs rá pénz. 6 nappal a doki ítélete után mgfogant a manó.

Mégis figyeltem tovább az ébredési hőt, hiába mondta a doki, hogy nincs remény. Szóval 6 napra rá elcsíptem egy esést.

Aztán nemsoká megjött. Mivel jobb híján gyógyteát akartam inni, amit terhesen nem lehet, és én elég parás vagyok, hát csináltam egy tesztet. POZITÍV lett.

Sajna mivel a doki szerint nem shettem volna teherbe, elég magam alatt voltam és egy sküvőn megittam egy üveg Jagert. Az a szerencse, hogy ekkor még nem ágyazódott be, így ő nem kapott belőle, de ki tudja, mi lett volna, ha ez a beágyazódás után történik. Blegondolni is rossz.

Most egy éves, okos, gyönyörű, erős, szóval tökéletes.

9/19 anonim ***** válasza:
76%

Harmadiknak: sok sikert, minden rendbe jön!

Utolsónak: Nagyon tanulságos a történeted, és tudd meg, hogy a reményt az ilyenek tartják fenn bennem, bennünk!

(Második voltam)

2009. jan. 29. 21:34
 10/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Mégis teszteltél, pedig megjött? Vagy az a mensid más volt?
2009. jan. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!