Szia.
Mivel a hőd is visszaesett nem is kicsit,illetve vérzésed is volt,erős ráadásul,így nem hiszem.Majd legközelebb.
Szia! Nekem is volt egy hónapom amikor ugyan megjött de mégis azt éreztem, hogy terhes vagyok, mert a mell feszülés nem enyhült. Sajnos a tesztem negativ lett.
Vegyél egy tesztet és majd kiderül.
Szia.
17:13-as vagyok,nem az utolsó de azért írok.
Mint írtam is,a hőd visszaesett,a terhességnél fent marad,és megjött a mensid.Megcsinálhatod a tesztet,de azt tudnod kell,hogy felesleges pénzkidobás sztem.3 terhesség és vetélés után,valamint 3 évnyi próbálkozás után van némi tapasztalatom tesztelés terén,és a Te eseted egyértelmű.
Hozzáteszem,mielőtt félreértenétek:Nem leszúrás akar lenni,hanem jótanács,mert iszonyúan tönkreteheti magát a kérdező,ha már egy egyértelmű jelről is babát gondol,de ez még civil szemmel is sima menzesz,és szó sincs babáról.A tesztet akár 10x is elvégezheti bárki,de akkor is negatív lesz.A babavárás első jele a kevés mensi,inkább barnás folyás,az erős semmiképp nem baba.A második a hő,ami nem esik vissza,itt ez is megvolt,visszaesett a hő.Akkor mi a gond???
Természetesen hogy megnyugodj,csinálj egy tesztet,de azon tényleg nagyot hasalnék,ha babás lennél,ez nem bántás,ez az igazság.
Én alakítottam egy hasonlót az ikrek utáni első hónapban,annyira teherbe akartam esni,hogy mikor megjött,akkor annyira ideges lettem amiatt,hogy elsőre nem jött össze,hogy egy napra kimaradt a már elkezdődött mensi,majd mikor lenyugodtam,visszatért.Akkor tudtam,hogy ez nem baba sajnos,nem kellett tesztelnem hozzá....:(
Sok sikert,és türelmet,legközelebb sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!