Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a diagram...

Mit gondoltok a diagram alapján,lehet ez még baba?

Figyelt kérdés
[link]
2009. jan. 29. 17:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Tompán szur a hasam nagy az étvágyam és sokat alszok !
2009. jan. 29. 17:06
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

ezzel fejeztembe a havi ciklust!

2009. jan. 29. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Mivel a hőd is visszaesett nem is kicsit,illetve vérzésed is volt,erős ráadásul,így nem hiszem.Majd legközelebb.

2009. jan. 29. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól gondolom akkor a 13. napon lehetett a peteérésed. Hány naposak egyébként a ciklusaid?
2009. jan. 29. 17:13
 5/10 A kérdező kommentje:
19 napon volt pé , 34 naposra vártam a ciklust de egy nappal korábban jött de az erös se olyan volt mint szokott csak az elsö naphoz képest erös volt ma meg alig valami.
2009. jan. 29. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Most néztem meg jobban, hogy a 20. napon volt pozitiv az ovu teszted, akkor talán mégsem 13. nap volt a peteérés.
2009. jan. 29. 17:17
 7/10 A kérdező kommentje:
szerinted nézzek holnap egy tesztet???utsó válaszoló
2009. jan. 29. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt egy hónapom amikor ugyan megjött de mégis azt éreztem, hogy terhes vagyok, mert a mell feszülés nem enyhült. Sajnos a tesztem negativ lett.

Vegyél egy tesztet és majd kiderül.

2009. jan. 29. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia.

17:13-as vagyok,nem az utolsó de azért írok.

Mint írtam is,a hőd visszaesett,a terhességnél fent marad,és megjött a mensid.Megcsinálhatod a tesztet,de azt tudnod kell,hogy felesleges pénzkidobás sztem.3 terhesség és vetélés után,valamint 3 évnyi próbálkozás után van némi tapasztalatom tesztelés terén,és a Te eseted egyértelmű.

Hozzáteszem,mielőtt félreértenétek:Nem leszúrás akar lenni,hanem jótanács,mert iszonyúan tönkreteheti magát a kérdező,ha már egy egyértelmű jelről is babát gondol,de ez még civil szemmel is sima menzesz,és szó sincs babáról.A tesztet akár 10x is elvégezheti bárki,de akkor is negatív lesz.A babavárás első jele a kevés mensi,inkább barnás folyás,az erős semmiképp nem baba.A második a hő,ami nem esik vissza,itt ez is megvolt,visszaesett a hő.Akkor mi a gond???

Természetesen hogy megnyugodj,csinálj egy tesztet,de azon tényleg nagyot hasalnék,ha babás lennél,ez nem bántás,ez az igazság.

Én alakítottam egy hasonlót az ikrek utáni első hónapban,annyira teherbe akartam esni,hogy mikor megjött,akkor annyira ideges lettem amiatt,hogy elsőre nem jött össze,hogy egy napra kimaradt a már elkezdődött mensi,majd mikor lenyugodtam,visszatért.Akkor tudtam,hogy ez nem baba sajnos,nem kellett tesztelnem hozzá....:(

Sok sikert,és türelmet,legközelebb sikerül!

2009. jan. 29. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
igazad lehet megfogadom a tanácsod valoszinü már annyira akarom hogy csak a testem játszik velem nembaj majd legközelebb!!! :((((
2009. jan. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!