Kedden kozmetikusnál jártam, aki az arckezelés részeként elektromos impulzusokat is belekevert a dologba (ez lehet, hogy csak nekem volt teljesen új). Ez, ha terhes lennék, árthat a babának?
Köszönöm a választ, és nyugi, szerintem csak félreértés volt. Gondolom, az uh tényleg nem lett volna gáz, csak sajnos itt tényleg nem arról volt szó.
Hát továbbra is csak reménykedem, hogy még lehet baba, és abban is, hogy nem tettem vele/neki semmi rosszat ezzel. Ha nem vágynék már rá ilyen régen, vagy ha rögtön az első próbálkozásra összejött volna... akkor is biztos aggódnék, de így azért sokkal jobban bántana...
Szerintem ha baba van, akkor is épp, hogy megfogant. Talán volt rá hatással, talán nem. Mindenesetre annyi mindentől tiltanak minket, és annyit paráztatnak, hogy csoda, hogy kibírjuk a 9 hónapot! :(
A másik. Ha emiatt elment a baba, vagy nem tudott rendesen megtapadni, akkor talán ennek így kellett történnie. Nézhettek hülyének, de szerintem semmi nem történik ok nélkül!
Ha most nincs baba, akkor sem szabad elkeseredni! Én ha tanácsolhatom, ezek után kerüld az ilyen kezeléseket. Én is igyekeztem a "káros" dolgokat kerülni, míg nem tudtam, hogy terhes vagyok!
Nem szabad feladni és elkeseredni!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!