Miért nem ajánlott a kozmetikusnál az uh-os kezelés? Mi baj lehet?
nemtudom, gondolom azért mert ultrahangos
nekem kerek perec megmondta a kozmetikusom, hogy nem csinálja, pedig a nodokinal rakerdeztem, azt mondta mehet
Én is értetlenűl olvasom a hsz-okat,h nem lehet..De nekem se nődoki,se védőnő nem mondta,h ez ártalmasabb lenne mint bármi más...számítógép,mobil.stb...
Az arcon végzett 5 perces uh,nem értem miben befolyásol bármit is..
Ha van vkinek "magyarázata" rá,szívesen fogadom:):)
Ne ijesztgessetek!
Nekem kb.18 hetesen csinált Uh-t a kozmetikusom. Csak tudna róla ha nem lehetne,nem?
Különben nekem senki nem mondott semmit,h. mit lehet meg mit nem. Csak amit magamtól olvasok vagy hallom azt tudom. Jó mondjuk órákig sorolhatná a doki meg a védőnő,h. mikor mit ne csináljon az ember.
Üdv
36 hetes kismama
Köszönöm a kozmetikus kielégítő válaszát:):):)
Mint laikus,én is vhogy így gondoltam-h csak a bőr felső hámrétegét éri.....-
De hát a sok OKOS olyanokat tud írni..persze,h elgondolkodik az ember ...még ha hülyeségnek találjuk is az adott hozzászolást..
Boldog és Nyugodt babavárást mindenkinek!!:)
Kozmetikus vagyok én is, és azt tanultuk, hogy csontritkulást okoz (mivel ugye az ultrahang lényege, hogy rezgésbe hozza a sejteket). De nem azt jelenti, hogy nem lehet, hanem évente maximum 10-12szer, ami kb. havi 1 és ennél többször nem is járt az ember kozmetikushoz.
Ennyi a dolog lényege. Továbbá a homlonon és a halántékon is rövid ideig szabad csak hagyni a kezelőfejet, mert csontgyulladást okozHAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!