Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem ajánlott a kozmetiku...

Miért nem ajánlott a kozmetikusnál az uh-os kezelés? Mi baj lehet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

nemtudom, gondolom azért mert ultrahangos

nekem kerek perec megmondta a kozmetikusom, hogy nem csinálja, pedig a nodokinal rakerdeztem, azt mondta mehet

2009. jan. 16. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is értetlenűl olvasom a hsz-okat,h nem lehet..De nekem se nődoki,se védőnő nem mondta,h ez ártalmasabb lenne mint bármi más...számítógép,mobil.stb...

Az arcon végzett 5 perces uh,nem értem miben befolyásol bármit is..

Ha van vkinek "magyarázata" rá,szívesen fogadom:):)

2009. jan. 16. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Én kozmetikus vagyok, és meggyőződésem hogy lehet ultrahangot végezni az arcon. Az orvos is csinál ultrahangot a pocakon keresztül :-) Tulajdonképpen az arcon végzett ultrahang annyira alacsony frekvenciájú, hogy csak a bőr felső rétegeiben hat, a babára egyáltalán nem. Mégis, ha valakinek ne adj isten valami baja történne a babával könnyen a kozmetikusra foghatná. Így semmi olyan beavatkozást nem végzünk, amellyel problémánk lehetne jövőben. Iontoforézist viszont tényleg nem szabad csináltatni, és még jó pár kezelést sem.
2009. jan. 16. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne ijesztgessetek!

Nekem kb.18 hetesen csinált Uh-t a kozmetikusom. Csak tudna róla ha nem lehetne,nem?

Különben nekem senki nem mondott semmit,h. mit lehet meg mit nem. Csak amit magamtól olvasok vagy hallom azt tudom. Jó mondjuk órákig sorolhatná a doki meg a védőnő,h. mikor mit ne csináljon az ember.

Üdv

36 hetes kismama

2009. jan. 16. 17:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kozmetikus kielégítő válaszát:):):)

Mint laikus,én is vhogy így gondoltam-h csak a bőr felső hámrétegét éri.....-

De hát a sok OKOS olyanokat tud írni..persze,h elgondolkodik az ember ...még ha hülyeségnek találjuk is az adott hozzászolást..

Boldog és Nyugodt babavárást mindenkinek!!:)

2009. jan. 16. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Kozmetikus vagyok én is, és azt tanultuk, hogy csontritkulást okoz (mivel ugye az ultrahang lényege, hogy rezgésbe hozza a sejteket). De nem azt jelenti, hogy nem lehet, hanem évente maximum 10-12szer, ami kb. havi 1 és ennél többször nem is járt az ember kozmetikushoz.

Ennyi a dolog lényege. Továbbá a homlonon és a halántékon is rövid ideig szabad csak hagyni a kezelőfejet, mert csontgyulladást okozHAT.

2009. szept. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!