Beágyazodás? Milyen tünetekkel jár (hat), mikor van?
Figyelt kérdés
Tegnap erös alhasi görcs(mindjárt megjön).Sex 4 napja (vasárnap)volt utoljára,elötte szinte minden nap volt "unga bunga".Pénteken volt pé-m.
Vélemények,ötletek,tanácsok...??
2011. jan. 6. 18:30
11/17 A kérdező kommentje:
szia.macimano.viki vagyuk,ujra..
2011. jan. 7. 05:20
12/17 anonim válasza:
19-ére nem várom.az utolsó 2 hónapban 33 naposak voltak a ciklusaim,azelott mindig pontosan 29 nap volt.Ezt sem értem,hogy mitol változott meg.totál idegen vagyok magamnak.
13/17 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap magasabb volt a höm,ma megint visszament.nem értek nagyon hozzá,de sztem nem volt pé.m!!ez van.Csak a fájdalmakat,és a poz. ovut nem tudom hova tenni...
2011. jan. 7. 16:20
14/17 anonim válasza:
hát én sem értek a hom.méréshez,és még ovutesztet sem csináltam soha.
15/17 A kérdező kommentje:
Azért tovább mérem a höket,mert olvastam már "csodákrol"..
2011. jan. 7. 17:05
16/17 anonim válasza:
és mikor méred?reggel mindig ugyanabban az idoben?és hol?szájban vagy alul?és amúgy mikor van a peteérés?ha magas vagy elotte?
17/17 A kérdező kommentje:
szia utolso!!
Reggel rögtön ébredés után(még ágyban),hüvelyben mérem.Digitális hömérövel.Én ugy tudom hogy pé elött kicsit magasabb lesz a höm mint az alap,és utána rögtön leesik a hö,majd pé után ujra emelkedik,söt magasabbnak kell lennie pár nappal pé után,mint az alaphö.Akkor (lehet )sikeres honap.De lehet hogy nem tudom én sem pontosan jol.Nézz utána neten.
2011. jan. 8. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!