Beágyazodás? Milyen tünetekkel jár (hat), mikor van?
Figyelt kérdés
Tegnap erös alhasi görcs(mindjárt megjön).Sex 4 napja (vasárnap)volt utoljára,elötte szinte minden nap volt "unga bunga".Pénteken volt pé-m.
Vélemények,ötletek,tanácsok...??
2011. jan. 6. 18:30
1/17 anonim válasza:
ha még csak pénteken volt pé-d,akkor korai lenne hogy beágyazódás. az pé után legkevesebb 7 nap mire a méhbe ér a petesejt.
2/17 A kérdező kommentje:
értem,köszi.de mitöl volt tegnap erös fájdalmam?
2011. jan. 6. 18:39
3/17 anonim válasza:
én ugyanebben a ciboben járok,nekem is szilveszterkor volt a pé-m,egyutt is voltunk éjjel is meg reggel is,és nekem is már van az a mindjárt megjon érzésem tegnap óta,és én sem tudom mit kezdjek ezzel az érzéssel.szerintem is még korai volna,ráadásul már van egy fiam,de vele nem éreztem ilyet,úgyhogy csak azt tudom írni neked,hogy figyelni fogom erre a válaszokat,hátha meg tudja valaki magyarázni nekunk ezt az érzést.
4/17 A kérdező kommentje:
szia utolso!Nekem is van már törpöm,de nem emlékszem ilyen jellegü dologra(dolgokra).Lehet csak én figyelem jobb a testem.kiváncsi vagyok milyen ötletek,vélemények jönnek még.
2011. jan. 6. 18:46
5/17 A kérdező kommentje:
Utolso!!Hödet méred???Felraknád nekem??
2011. jan. 6. 18:47
6/17 anonim válasza:
nem mérem a homet,te igen?akartok másik babát?mi akarunk,de 6 hónapja nem jon ossze,a nogyógyászom azt mondta,hogy ennyi ido még semmi.de eddig szokott lenni az a tojásfehérje folyásom,most az sincs.nem értem magamat.
7/17 A kérdező kommentje:
igen,én mérem.De ebben a honapban kezdtem a hömérözést,nem nagyon értek hozzá.Én sem értem a testem.A derekam is leszakad.
mikorra nem várod amugy?
Nekünk már van 2 törpénk..
2011. jan. 6. 20:51
8/17 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Nekem is hasonló problémám volt/van. Nekem az együttlétek után 2-3 nappal görcsölgetek, néha erősebben, néha elviselhető fájdalommal. Nekem tuti most volt peteérésem, a hőmön nagyon is meglátszik.
Enyém itt van:
9/17 Macimanó82 válasza:
szia kérdező:) Nerkem is szilveszerkor volt kb pém és nekem is rá4 napra görcsőlt a hasam és azóta is feszít tegnap délután és este iszonyatosan szúrt a 8 napon voltuk mind tehát lehetett be ágyazódás is szerintem én is mérem a hőmet [link]
10/17 Macimanó82 válasza:
kérdező be rakod a görbédet?:)szivesen megnézném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!