Az én görbémre is vetnétek egy pillantást? Tovább már én sem szeretném vizsgálgatni magam a hónapban.
Az első hónapom(több mint egy év után), hogy nem vettem ovu tesztet. A hőmet is csak peteérésig akarom mérni mert már elég volt a figyelgetésből.
Kedden nagyon erős petefészek fájdalmam volt, este már szinte ülni is alig tudtam. És a szeretkezés is fájt. Ez az érzés és minden más egyéb tünet elmúlt szerdára.(a hőm is felment). Szerdán délelőtt volt egy csepp vér a wc papíron(ez lehet peteérés utáni napon is)?.
Az furcsa viszont hogy az alaphőm az elmúlt egy évben mindig 36,6-7 most meg látjátok lejjebb van. Mitől lehet ez?
A másik kérdésem hogy jókor voltunk együtt? Lehetett kedden a peteérésem?Akkor miért nem húzza be a rendszer? Már a héten csak holnap tudunk együtt lenni.
Szerintetek azért elkaptuk?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Szia
Szerintem lehetett kedden pé-d de azért hallgass meg másokat is, vannak itt olyanok akik nálam jobban tudják ezeket olvasni én is az ő segítségüket kértem, és nagyon kedvesen segítettek amit most is megköszönök!
Szia! Szerintem is kedden lehetett. Én is mindig a petefészek fájdalmakból tudtam. Elvileg jókor voltatok együtt (bár szerintem nem ártana ma még egyet rásegíteni, ha már tegnap nem ment), a siker a csillagokban van megírva. Én 8 hónappal ezelött teljesen meg voltam gyözödve arról, hogy lemaradtunk róla, és csodák-csodája, mégis sikerült:)
Az alaphöd nagyon jó, 36,7 alatt kell lennie a ciklus elsö felében (legalábbis a babatervezok.neten ezt olvastam).
Nagyon szurkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!