Az élet utat tört magának?
Figyelt kérdés
December 13.-án jött meg, és a ciklus harmadik napján együtt voltam a férjemmel, óvszeres védekezéssel. Erős közös orgazmusunk volt, és nem is hagytuk abba rögtön, lehetséges, hogy a gumi így nem nyújtott teljes védelmet. Pár nappal később a jobb petefészkemnél szurkálás kezdődött, és napokon át volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni, a melleim azóta megduzzadtak, és úgy fájnak, mint még soha,a savam a torkomban.Jövő hétfőn kéne megjönnie. Lehetséges szerintetek, hogy összejött a baba?2011. jan. 4. 17:02
21/23 A kérdező kommentje:
Pénteken elmúlt a görcsölés, sajnos meg kellett emelnem pár nehéz cuccot, nem mondhattam, hogy nem, erre belém nyilallt, és egész éjjel fájtam, egyre erősebben görcsöltem, és ma reggel már annyira fájt, hogy azt hittem, megőrülök. Pár percre rá elég erősen elkezdtem vérezni, és most is fáj, és erősen vérzek továbbra is. Remélem, csak megjött, és nem korai vetélés volt... Most már talán meg sem fogom tudni, ha csak nem vérzek majd Niagara-szerűen... Köszi a tanácsokat, csajok, remélem, aki nem várta, annak nem jött semmi :)
2011. jan. 9. 15:57
22/23 Tinker Bell válasza:
Szomorúan hallom a veled történteket! Én azért a helyemben elmennék egy gyors vizsgálatra, nehogy aztán baj legyen.
Fel a fejjel! Ha tényleg szeretnétek babát, akkor hajrá!
=o)
23/23 A kérdező kommentje:
El is megyek, és ha minden oké, akkor jövő hónaptól hajrá lesz :)
2011. jan. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!