Az élet utat tört magának?
Figyelt kérdés
December 13.-án jött meg, és a ciklus harmadik napján együtt voltam a férjemmel, óvszeres védekezéssel. Erős közös orgazmusunk volt, és nem is hagytuk abba rögtön, lehetséges, hogy a gumi így nem nyújtott teljes védelmet. Pár nappal később a jobb petefészkemnél szurkálás kezdődött, és napokon át volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni, a melleim azóta megduzzadtak, és úgy fájnak, mint még soha,a savam a torkomban.Jövő hétfőn kéne megjönnie. Lehetséges szerintetek, hogy összejött a baba?2011. jan. 4. 17:02
11/23 anonim válasza:
én már lettem terhes normális gumival, a doki annyit mondott: Ilyen előfordul.
12/23 anonim válasza:
Statisztikailag nem zárható ki, de mensi 3. napján minimális az esélye, hogy teherbeess. Egy héten belül kiderül, engem meglepne, ha az lennél.
Amúgy mi lenne a sorsa, szeretnéd hogy terhes legyél vagy sem?
13/23 anonim válasza:
Ha akkor lettél terhes már ma is simán kimutatja a teszt!
14/23 anonim válasza:
tesztelj egy nagyon érzékeny teszttel és megtudod!írd meg.
2 kisfiú anyuja
15/23 A kérdező kommentje:
Nem kérdés, ha jönne, tárt karokkal várnánk, mert már tervben volt tavaszra a próbálkozás, most már nem tudok tesztet szerezni, de hétfő este feltétlen írok, mi a helyzet. Ma egész nap émelyegtem, ha nem baba, akkor is van valami, remélem, nem borultak fel a hormonjaim. Köszönöm a válaszokat!!!
2011. jan. 7. 20:15
16/23 anonim válasza:
Hát azt mondják, a gyerek választ szülőt.. tehát ha ő úgy dönt, hogy jönni akar, akkor hiába a gumi, hiába minden, jönni fog. (én is gumival születtem, ezért ekkora a szám:D)
17/23 anonim válasza:
Ilyen formában sokat nem használt a gumi, nem is értem, hogy minek volt akkor. Ha babát szeretnétek, fölösleges volt, nem? Természetesen így nem kizárt egy terhesség.
18/23 anonim válasza:
"de mensi 3. napján minimális az esélye, hogy teherbeess."
ez tévedés, éppen hoyg nem jól tudod. A menstruáció második felében olyan váladék termelődik, ami nagyon sokáig életben tartja a hímivarsejteket, így azok "megvárják" a peteérést.
19/23 anonim válasza:
Hát, ha valami extra peteérés nincs, akkor nem tudják megvárni, 10-11 napot képtelenek életben lenni, a lefittebb hímivarsejtek se bírják 3-4 napnál tovább sajnos. De átlag 24-48 óra az életképességük.
20/23 A kérdező kommentje:
23:33 nak válasz- Férjem mindenképp csak februártól szeretett volna próbálkozni, de belemerültünk egymás szeretgetésébe, és így alakult ki ez a helyzet :)
2011. jan. 8. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!