Fogamzásgátlótól 0 a szexuális élet esélye?
Én kétszer használtam életemben Nuvaringet, az első gyerekem előtt és a második gyerekem után.
Az első esetben tök szuper volt, csak a baba miatt hagytuk abba. A második esetben olyan frigid lettem, hogy mondtam apának, hogy erre a havi egy szeretkezésre tök fölösleges kiadni több ezer forintot, inkább akkor gumizzunk. Azóta megint jó a házaséletem, én csak a fog gátlóra tudok gondolni, hogy attól apadt a lelkesedésem.
Nem csak te vagy így. Mikor fogamzásgátlót szedtem én sem voltam túlzottan aktív, sőt, még az életkedvem is elment.
Igazából jó is a fogamzásgátló, mert elveszi a szexuális vágyat, így tuti hogy nem esel teherbe. :)
Na jó, félre a viccel, rám is rossz hatással volt, és semmi, de semmi kedvem nem volt a szexhez, amíg szedtem a tablettákat.
Szia!
Detto... Lehet, hogy én voltam tájékozatlan, de régebben nem tudtam, hogy a fog.gátló gyilkolta meg a libidómat. Aztán leálltam vele, mert babát akartunk, na akkor egy hónap után olyan szexuális étvágyam lett...
Mióta megszületett a babánk, mi van, hogy gumit használunk, van hogy Pharmatex termékeket. De tablettát soha többé!!!
Első vagyok:
Egy kicsit bonyolult a helyzet, mert a ketteske spirál mellett lett, így a "nem kell" listára a spirál is felkerült. A gumi is, mert latex allergiám van, bár ez már megoldható latexmentes gumival, de az nagyon drága.
Sajnos a dokik úgy vannak vele, hogy ha nem lesz jó, majd írnak másikat. :-/
Nem tudom, hogy csak azért, mert régebben nem nagyon beszéltünk ilyesmiről, de sosem panaszkodott senki libidócsökkenésre, amíg a régebbi gyógyszerek voltak forgalomban. Csak mostanában hallottam ilyesmiről. Lehet, hogy ezekben az új tabikban van valami, ami a régiekben nem volt? Vagy csak a másféle arány miatt lehet?
Aha, most olvastam egy orvos válaszol oldalon, hogy a sárgatest hormon összetétel lehet a felelős ezért. Olyat kellene találni, amiben ez egy kicsit más. És nem csak a tabiban van, hanem minden olyan dologban, ami hormontartalmú, pl hüvelygyűrű. :-/
Szóval nem egyszerű a dolog csajok. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!