24. napon vagyok ma, szerintetek mikor érdemes először tesztelni? 28naposak a ciklusaim. Progeszteron pótlás miatt fontos.
Olyan ne írjon,aki csak a nemvárt napját tudja javasolni,hanem olyan akinek hamarabb + lett.
Pé tuti volt,UH-n figyeltük meg.
Elkapott Pé amit UH val láttunk az a 16.napon volt,de én a 14.en is produkáltam a tüneteket.Tojcsis nyák 1napig és hasszurka.
Nem kapni erre felénk sehol qupidó tesztet sajnos,már kerestem.
Tesztelek egyet majd akkor kedden sztem az már a 26.nap lesz:D
Szia! Bocsánat hogy belekérdezek, de megköszönném, ha megírnád milyen tüneteid voltak, amik a progeszteron hiányra utaltak? Vagy hormonvizsgálatnál derült ki? Én is babát szeretnék és ez a gyanúm.
Egyébként sok sikert, szorítok! Majd írd meg az eredményt!
Hasszurka és mellszurka,meg görcsök amik nem szoktak lenni.
A progeszteron hiány nekem vetélés után derült ki a köv terhességemnél kaptam utrot és nem volt semmi gond,majd az azt követőnél szintén nem kaptam,mert UH-n nem láttak akkor még csak petezsákot és az ügyeletes doki nem adott és vetélés lett megint.
MOst ahogy lehet legkorábban kimutatni,tudni akarom,mert a dokim írt fel utrot és mondta hogy ahogy tudok bármit szedjem.
Kedves utolsó!Most beindult az agyam,lehet holnap csinálok egy tesztet,max nem kenődök el ha negatív.
Van későbbi tesztről is fotód?
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!