Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? Más is érzett...

Mitől lehet ez? Más is érzett már ilyet?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk. Apánál kiderült, hogy heresérve van.Megműtötték, letelt a 6 hónap, és most újra keményen próbálkozunk. Pont jókor voltunk együtt. 8.-ára nem várom, de ma egész nap akkorákat görcsöl a hasam hogy szabályosan megmerevedek tőle. Mivel már csak ma vagy 6 ilyen görcsöm volt, aggódok!!! Jó jel lehet, vagy inkább irány a dokihoz???
2011. jan. 2. 15:18
 1/5 anonim válasza:
100%

Szerintem még várj egy kicsit hátha elmúlik,lehet hogy csak felfáztál.

Velem is elég sokszor előfordul,olyan mintha menstruálnék.

Szerintem annyira nem kell még aggódnod.

Persze ha huzamosabb ideig eltart menj el orvoshoz!!

2011. jan. 4. 14:49
 2/5 anonim válasza:

Az én páromnak is ez volt a problémája, őt is megműtötték, és rá 7 hónapra összejött végre!!! :-)))

(3 évig próbálkoztunk)

A görcsölés is lehet egy jel, nagyon drukkolok neked!!!!!!!

6 hós pici lány anyukája

2011. jan. 4. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Mindenképp írok, ha összejött!!!!!

Már félek beleélni magam, de nagyon reménykedem....

2011. jan. 7. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, ismét sikertelenség!:(

1 hét késéssel és brutális fájdalommal ma hajnalban megjött.

Annyira fáj, hogy csak egy szögben tudok ülni, különben az is fáj. Sokkal erősebb is a vérzésem mint szokott lenni. Lehet hogy volt babánk? Nem tudom...ha testileg lelkileg rendbe jöttem irány a doki...

2011. jan. 12. 19:10
 5/5 anonim válasza:

Ne add fel!!Menj el orvoshoz és kérj tanácsot.

Én nagyon szurkolok nektek!!

2011. jan. 14. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!