Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Full depi vagyok és babával...

Full depi vagyok és babával próbálkozunk. érzett valaki a babázása elején ilyet?

Figyelt kérdés
nem régen próbálkozunk, meg okom sem igazán van de rettentő lehangolt vagyok. miért?
2009. aug. 26. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 11. hónapot gyúrjuk már. Abszolút megértelek, én is kivoltam már a második sikertelen hónap után, pedig hát az még nagyon kevéske. Aki ott van hogy felelősségteljesen átgondolva szeretne babát, az már nagyon akarja. És én sem értem, hogy mondják: ne is foglalkozz a dologgal, és akkor jön majd össze. Ja, csak hát nem tudom kitörölni a gondolataimból. Szóval mi azóta már túl vagyunk számtalan vérvételen, HSG-n, sperma vizsgálaton, közben én még PCOS is vagyok, már meg is műtöttek, de azóta is semmi. Renélem neked hamarabb összejön majd!
2009. aug. 26. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A 'full depi' azt jelenti, hogy

1., szomorú vagy, hogy még nem jött még össze?

vagy

2., 'full depi' vagy, de nem igazán tudod, hogy miért?

Mert ha az első, akkor fel a fejjel, még korai lehangolódni.

Ha pedig a második és a babával hozod bármilyen összefüggésbe, én elgondolkodnék, hogy akarom e igazán.

2009. aug. 26. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:

második hozzászóló:

rátapintottál a lényegre...

2009. aug. 26. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Második hozzászóló vagyok.

Nem tudom melyik a lényegre...de semmitől nem kell elkeseredned! Nem szégyen ha valaki nem akkor akar gyereket, amikor tervezik. Sőt az sem szégyen, ha egyáltalán nem akar. Ezek nem kötelező érvényű dolgok.

Ha időre van szükséged nyugodtan tarts szünetet.

Ha pedig a sikertelenség miatt vagy depis, ne legyél. Bár én azt tökéletesen ismerem...az az idő is elmúlik egyszer.

Sok szerencsét! :)

2009. aug. 26. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:

drágák vagytok!

köszönöm

2009. aug. 26. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!