Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is érzett már ilyet az...

Más is érzett már ilyet az újbóli ciklusindulás előtt? Vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szültem, 9-én abbamaradt a szülés utáni vérzés és nincs semmilyen panaszom. 11-én és tegnap is együtt voltunk a férjemmel, de mindkétszer lecsúszott a gumi úgy kellett előhalásznom és a férjem egyik alkalommal sem ment el - már kijöttünk a gyakorlatból :). 2-3 napja viszont olyan érzésem van, mintha meg akarja jönni, érzem a hasamat, de eddig semmi. Nem hiszem, hogy terhes lennék (legalábbis remélem). Nem szoptatok, amiatt is lehet, hogy ilyen hamar visszajönne a ciklusom.
2009. ápr. 14. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a szüléseim után mindjárt 26 napra rendesen megjött,nem volt problémám.Hallottam olyanról is,akinek nehezen rendeződött a menzije!Igyál cickafarkfűteát,ha nem szoptatsz,hátha segit!
2009. ápr. 14. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Bőven megjöhet szülés után 4-6 héttel, szerintem ennek az előjeleit érzed.
2009. ápr. 14. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!