Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok lenne egy pár...

Lombikosok lenne egy pár kérdésem. Mi a menete?

Figyelt kérdés
Most volt laparoszkópiám ahol kiderült hogy mindkét petevezeték el van záródva ezért lombik lesz.A kaáliban a konzultáción túl vagyunk.Most fogok időpontot kérni.Sokára adnak?Mi a menete?Lehet a beültetés után dolgozni?
2010. dec. 31. 11:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, melyik Kaáliban voltaál, de általában elég hosszú a várólista. dolgozni lehet, de nem biztos, hogy érdemes és függ a munkakörtől is. én a tapolcai intézetben tapasztaltakat tudom megosztani veled. ha gondolod, írj privit :-) és kitartást az előttetek álló dolgokhoz! sok sikert :-) kívánom, h jövőre te is anyuka légy! Buék!

8 hetes lombikbaba anyukája

2010. dec. 31. 11:52
 2/17 A kérdező kommentje:
A debreceni kaáliba járok.
2010. dec. 31. 13:03
 3/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is oda járok! És nem akarlak el keseriteni, de ilyenkor év elején iszonyat hosszu a váró lista. Én már sjna járatos vagyok ott, már egyen tul vagyunk. És én sem mehetek januárban, majd csak februárb, sokan vannak. Az is a baj, hogy a TB csak 35-öt támagat egy hónapban ,mármint beültetést az intézetnek. És nagyon sokan vagyunk ,sajna. Februárban is a 14-nek vagyok felírva. Melyik dokihoz voltatok. Mi Dr Leskóhoz járunk. B.Ú.É.K!

2010. dec. 31. 17:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Neked is boldog új évet.Mi dr.Bodnár Bélához járunk.Hétfőn megyek időpontot kérni.hát kíváncsi vagyok mikorra kapunk.Neked hányat ültettek be?Táppénzen voltál vagy dolgozhattál?
2010. dec. 31. 19:55
 5/17 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem nem lett beültetés. Talán olvastál itt a dolgaimrol, le írtam részletesen. Röviden: Nem tudott a férjem produkálni és végül nem lett beültetés. 13 gyönyörü petém volt. Végül oda adtam donornak, 3 páron segítettem ez által. Én nagyon rosszul voltam egyébként a kezelés alatt, le szivás után meg iszonyatosan tele lett a hasfalam vízzel. Infuzióra kelett járnom, hogy le menjen a víz rolam. Nagyon meg szenvedtem, és végül a semmiért volt mindez. De nem mindenkinél ilyen rossz, sőtt nekem sem biztos, hogy a következő is rossz lesz. És táppénzen voltam a leszivástol kezdve. Előtte volt szabadnapom így meg tudtam oldani a minden másnapi ellenörzést. Minden jót neked, ha van kérdésed szivesen válaszolok!

2011. jan. 1. 12:50
 6/17 anonim ***** válasza:

Én a pesti Kaáliba járok. Februárban lesz a beültetésem. Túl vagyok már egy simán meg egy fagyasztottan, ez lesz a 3. próbálkozásunk.

Október végén kértem időpontot, februárra tudtak besuvasztani.

Beültetés után 2 hetet javasol a doki táppénzre.

Én a kezelésre szerencsére nagyon jól reagáltam, nem volt semmi problémám! Remélem, most is így lesz!

Érdekes, hogy a konzultáción nem beszéltetek meg időpontot. A kötelező vizsgálatokat (sperma, hormon, clamydia, hüvely, műtéti labor, EKG, HÍV, hepatitis) már megcsináltátok? Mert azok eredményeivel kell majd a lombikra menni.

2011. jan. 2. 10:52
 7/17 A kérdező kommentje:

Szia.

Konzultáció után azért nem beszéltünk meg időpontot mert hiányzott egy pár vizsgálat köztük a laparoszkópia is,amit most csináltak meg egy hete.Kiderült hogy sajnos mindkét petevezetékem el van záródva,így lombik lesz.Holnap kérek időpontot.Remélem hamar adnak.Most már minden eredményem megvan.

2011. jan. 2. 17:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Na kaptál időpontot? Kiváncsi vagyok neked mit mondtak!

2011. jan. 3. 14:59
 9/17 A kérdező kommentje:
Szia.Tudtam beszélni a dokival személyesen.Most pénteken megyek 12.30-ra és megnéz.Csak annyit kérdezett hogy akkor hányadik ciklusnapomon leszek.Meg sem álmodtam hogy ilyen hamar.Már nagyon izgulok.
2011. jan. 3. 16:14
 10/17 anonim ***** válasza:
És hanyadik ciklusnapon leszel? Mert a short protokollt a 21. napon kezdik. Lehet, beleférsz ebbe a hónapi kezdésbe? :)
2011. jan. 3. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!