Lombikosok lenne egy pár kérdésem. Mi a menete?
Nem mindegy, melyik Kaáliban voltaál, de általában elég hosszú a várólista. dolgozni lehet, de nem biztos, hogy érdemes és függ a munkakörtől is. én a tapolcai intézetben tapasztaltakat tudom megosztani veled. ha gondolod, írj privit :-) és kitartást az előttetek álló dolgokhoz! sok sikert :-) kívánom, h jövőre te is anyuka légy! Buék!
8 hetes lombikbaba anyukája
Szia!
Én is oda járok! És nem akarlak el keseriteni, de ilyenkor év elején iszonyat hosszu a váró lista. Én már sjna járatos vagyok ott, már egyen tul vagyunk. És én sem mehetek januárban, majd csak februárb, sokan vannak. Az is a baj, hogy a TB csak 35-öt támagat egy hónapban ,mármint beültetést az intézetnek. És nagyon sokan vagyunk ,sajna. Februárban is a 14-nek vagyok felírva. Melyik dokihoz voltatok. Mi Dr Leskóhoz járunk. B.Ú.É.K!
Szia!
nekem nem lett beültetés. Talán olvastál itt a dolgaimrol, le írtam részletesen. Röviden: Nem tudott a férjem produkálni és végül nem lett beültetés. 13 gyönyörü petém volt. Végül oda adtam donornak, 3 páron segítettem ez által. Én nagyon rosszul voltam egyébként a kezelés alatt, le szivás után meg iszonyatosan tele lett a hasfalam vízzel. Infuzióra kelett járnom, hogy le menjen a víz rolam. Nagyon meg szenvedtem, és végül a semmiért volt mindez. De nem mindenkinél ilyen rossz, sőtt nekem sem biztos, hogy a következő is rossz lesz. És táppénzen voltam a leszivástol kezdve. Előtte volt szabadnapom így meg tudtam oldani a minden másnapi ellenörzést. Minden jót neked, ha van kérdésed szivesen válaszolok!
Én a pesti Kaáliba járok. Februárban lesz a beültetésem. Túl vagyok már egy simán meg egy fagyasztottan, ez lesz a 3. próbálkozásunk.
Október végén kértem időpontot, februárra tudtak besuvasztani.
Beültetés után 2 hetet javasol a doki táppénzre.
Én a kezelésre szerencsére nagyon jól reagáltam, nem volt semmi problémám! Remélem, most is így lesz!
Érdekes, hogy a konzultáción nem beszéltetek meg időpontot. A kötelező vizsgálatokat (sperma, hormon, clamydia, hüvely, műtéti labor, EKG, HÍV, hepatitis) már megcsináltátok? Mert azok eredményeivel kell majd a lombikra menni.
Szia.
Konzultáció után azért nem beszéltünk meg időpontot mert hiányzott egy pár vizsgálat köztük a laparoszkópia is,amit most csináltak meg egy hete.Kiderült hogy sajnos mindkét petevezetékem el van záródva,így lombik lesz.Holnap kérek időpontot.Remélem hamar adnak.Most már minden eredményem megvan.
Szia!
Na kaptál időpontot? Kiváncsi vagyok neked mit mondtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!