Új évi kívánság? Hányan vagyunk akik ezt kívánják?
Figyelt kérdés
Remélem a 2011-es év az én évem lesz,és lesz végre kisbabám!
És kívánom Nektek is kedves Sorstársaim!
Gólyákban Gazdag Babakacagástól Hangos Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
2010. dec. 30. 22:01
11/39 anonim válasza:
Ugyanezt kívánom mindenkinek! Már csak pár óra, és itt a 2011-es év, ami a mi évünk lesz, és nekünk is sikerül! :)
12/39 anonim válasza:
Én is csatlakozom hozzátok! :D
Én is úgy érzem a 2011 a mi évünk lesz.
Mielőbbi "pocakosodást" kívánok mindenkinek.
Pusziiiiiiiiii
13/39 anonim válasza:
Én is beállok a sorba! :)))
Viszont kívánom nektek ezeket! :D
14/39 anonim válasza:
23:05-ös, de cuki vagy!!!
Neked is kívánjuk mind azt, amit szeretnél 2011-ben elérni!!!
Puszi!
15/39 anonim válasza:
Én is csatlakozom :) Nagyon aranyos vagy! Mindenkinek , Neked is Kívánom!!!!! BÚÉK
16/39 anonim válasza:
én is csatlakozok! Jan. 7-re nem várom, kistesót szeretnénk a 11 hónapos nagyfiamnak. Mindenkinek Boldog Új Esztendőt!
17/39 Macimanó82 válasza:
Sziasztok:) Én is csatlakoznék:9 Kívánom hogy akinek eddig nem sikerült a gyermek álldás az egész világon és küzd hogy megtörténjen a csoda 2011 be teljesüljön az állmunk:) Kívánom hogy mindenki jövőre a karjában tarthassa a picike manócskáját:)És legyen 2011 A baba álldás legjobb és legeredményesebb éve számunkra:))Boldog ujj Évet mindenkinek:)
18/39 anonim válasza:
Én is csatlakozom.Nállunk is beindult a 3. babagyártása.. :)
Boldog Babavárást kivánok Minden leendö kismamának,kispapának,remélem hamarosan jo hirei lesznek Mindenkinek.Szivböl kivánom Mindenkinek.
B.U.É.K.
19/39 anonim válasza:
Tegnap teszteltem pozitívat! Nagyon boldog vagyok!! :))
Mindenkinek szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!