Lehet, hogy buta kérdés, de a kismamák mért pont az uborkát kívánják annyira?
Nem lehet,hogy ez csak "legenda"?
Én még egyik kissmama ismerősömtől sem hallottam,hogy konkrétan az uborkát kívánta (olyat viszont igen hoyg a savanyút -tehát cukor is lehetett meg uborka is).
Legtöbben inkább valamilyen ízcsoportot preferálnak,mint pl édes,savanyú,sós.
Én magam má második babaámat várom,az elsővel édeset kívántam,most pedig fűszereset/sósat.
Terhessegem alatt ha meg is kivantam valamit, akkor is el tudtam hesegetni a fejembol, pedig nemterhesen is sokszor kivanok meg dolgokat.
DE!
Anyukam annak idejen, amikor engem szult majdnem elvetelt, mert megkivanta a narancsot. Annak idejen nem lehetett kapni a boltokban, csak nagyon ritkan es nagyon dragan. Egy buszmegalloban evett egy gyerek narancsot, de nem kert tole egy cikket, gondolta mese ugy is, hogy elvetelhet. Ejszakara olyan beteg lett, hogy korhazba vittek, es amig nem itattak meg vele egy pohar narancslet, nem lett jobban.
De hogy a kerdesre is valaszoljak: nem mindenki kivanja az uborkat.
Nálam abszolút menő mostanság a kovi ubi,akár magában is, főleg azért mert jó szomjoltó. Nem várandósan is imádtam, de most nem győzöm csinálni/venni. Az okát nem tudom, szeretem és kész!
330hetes kismama
Én a chillis babra vagyok ráállva... Vannak olyan periódusok, hogy 3-4 nap alatt reggeli, ebéd, vacsora... Most is éppen egy olyanban vagyok :D Ráadásul pocokméreg erősen. Erős paprika is minden mennyiségben.
32 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!