Szülés után miért kívánják kevésbé a nők a szexet?
Én jobban kívánom, de többször vagyok fáradt. Ez a kettő kiegyenlíti egymást, így kb ugyanannyit vagyunk együtt, mint szülés előtt.
Nekem nagyon csúnya maradt a hasam, szétrepedt és lóg az egész, ez azért elég gyakran beleszól ebbe, ha mélyponton vagyok ezügyben, akkor irtó nehéz levetkőzni stb.
1. vagyok. Elmondhatom, hogy nagyon nehéz szülésem volt, a végén műtéttel spékelve és persze, ki kell heverni lelkileg, testileg, de a libidó azért még visszaállhat, nem rögtön, de azért nem kell feltétlenül évekig tartania.
Persze ehhez kell egy hiper-szuper pasi, mint az én férjem is, aki ebben segít, nem sűrget, alkalmazkodik, türelmes és nem utolsó sorban elfogadja az esetleges testi változásokat (meg azt, hogy folyik az ember teje szex közben :DDD )
Mi a 6 hetes kontroll után már vágytunk egymásra. Persze, az első pár hónapban ritkább volt, mert örökké hullafáradtak voltunk a 3 órás felváltott etetések miatt, de utána azért szépen visszaállt a régi rend és 10 hónapos volt a "nagy" mikor már jött a kicsi is.
30 hetes km
Én az elején féltem, hogy "lötyögni" fog bennem a párom.. :D
Aztán abszolút nem volt kellemes az szülés utáni első együttlét, így utána ezért nem vágytam rá. De a második az nagyon jó volt cserébe :) Azért mi is elég ritkán szexelünk, a baba alvásidejében csak, és sokszor fáradtak is vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!