Barátcserjések! Hogy álltok a kapszulával? Mik a tapasztalatok? Hogyan szeditek? Sikerült a baba?
Szia.
Amikor én szedtem egy hónap alatt beállította a ciklusomat,és sokkal enyhébb volt a menstruációm(a görcsök és a vérzés intenzitása is),három hónap múlva sikerült a baba,bár én mást is szedtem.
Szia!
Én most szedem 1 és fél hónapja.A ciklusom szépen rendezte 48-ról 30 naposra.Babaproject folyamatban.Ha sikerül megírom.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat:) Én is most kezdtem el szedni a kapszulát alacsony progeszteron szint miatt. Ez az első hónapom. Én úgy szedem, hogy reggel/este 1-1szemet.
Ti hogy szeditek??? (érdekel, hogy hogy kell majd szednem 2. és 3. hónapban.)
Első: te mit szedtél még a kapszula mellett? Hogy szeded?
Második: remélem neked is hamarosan sikerül a baba:) Szorítok:)
Szia!
Első vagyok.Ezen kívül még perui maca gyökér tartalmú kapszulát szedtem,illetve szedtünk mindketten a férjemmel.Reggel-este 1-1 szemet,és az első ciklusban eredményt is hozott,ma már 4 hónapos:-)
Gratulálok a picihez, sok boldogságot:)
Remélem nálunk is hamarosan kopogtat a gólya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!