Nem tudok kiigazódni a terhességi teszten és szeretnék nőgyógyászoz menni ha nem jön meg a menstruációm.Szülő nélkül is megoldható vagy mindenképen szükséges hozzá? Kérlek írjatok minél többen mert nagyon félek!
Sziasztok! Elsőzőr is, annak aki válaszában kérdezett: szerintem nem vagy terhes. Elsősorban azért mert már kétszer is megjött azzóta...Amúgy csináltál már tesztet? mert nem ártana, csak azért is, hogy megnyigodj. Ha szégyelled megvenni akkor bevásárlóközpontban is megteheted. Ja, és a fejfájásnak nincs köze ehhez, max annyi, hogy ideges vagy, s stresszeled magad...
A kérdezőnek: Szerintem nem ártana orvoshoz menni. Az a rózsaszin csik nekem kicsit gyanús (nem akarlak ilyesztgetni) mikor voltatok együtt a barátoddal? hány napja? Mert az együttlét után 20 napra rá már minden valószinűség szerint igazat mutat. tehát ismételj tesztet még. De a legfontosabb, hogy megnyugodjatok!!!!
Higgyjétek el nagyon tudom, hogy mit éreztek, éppen ezért nem akarok prédikálni, mert tudom, hogy nem hiányzik az is, de remélem következőkor nem lesztek felelőtlenek...nem hiába beszélnek a "nagyok"...ezt én is megtanultam már...nekem másfél éves kapcsolatom van, és most járt le egy ilyen kritikus időszak az életemben (hasonlóan nem jött meg, teszt s minden...) de a párom mellettem volt...sőt, orvoshoz is jött volna, tesztet is vett meg minden. Nem voltam egyedül. és az az ami számit...
Remélem nem kell "tandijat" fizetnetek. szoritok. irjatok még ha van kérédetek, 18 éves lány
*ha van kérdésetek...
bocs a hibákért de nagyon siettem.
maximálisan megértelek, én pár évvel idősebb vagyok, megfontoltan cselekedtem, megbizható volt a párom(most is az) mégis 3 hetet rettegtem, pedig vigyáztunk...végül kiderült, hogy csak a stressz volt.
Szoritok, irjatok ha van vmi:)
sziasztok
ma csináltam 1 tesztet először ilyen lett: - |
aztán az első vonal eltűnt és csak a negatív maradt.De ha terhes lennék 2 ilyen | | csík lett volna, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!