Nem tudok kiigazódni a terhességi teszten és szeretnék nőgyógyászoz menni ha nem jön meg a menstruációm.Szülő nélkül is megoldható vagy mindenképen szükséges hozzá? Kérlek írjatok minél többen mert nagyon félek!
Nem vagy terhes nyugi.
A tesódnak igaza van:)
Ne stresszelj, különben nem fog időben megjönni.
Lehetsz, de igen kicsi eséllyel.
Szerintem csak az idegesség miatt késik. Menj el nőgyógyászhoz.
Szerintem sincsen gond. Nem szeretnelek kioktatni, de remelem legkozelebb korultekintobb leszel. Ja es miaz hogy nem megy veled orvoshoz? hat ennyire van melletted? felháboritó, ahogy a barátod viselkedik. Nekem is volt hasonló esetem, én 18 vagyok, de a párom mellettem volt, igaz kicsit Ő is idősebb, de a csillagokat is leszedte volna az égről, hogy ne érezzem szőrnyen magam. Gondold át legközelebb kivel mit csinálsz. Drukkolok Neked.
Amúgy a tesztet nem nagyon lehet elrontani. egy csik negativ 2 csik pozitiv... mondjuk tudnivaló, hogy a negativ gyakran lehet még poyitiv, forditva már nem. Szoritok értedirj h mi lett
szoritok
De a teszt szerint akkor terhes vagyok?
Holnap csinálok még szurkoljatok nekem nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!