Nem tudok kiigazódni a terhességi teszten és szeretnék nőgyógyászoz menni ha nem jön meg a menstruációm.Szülő nélkül is megoldható vagy mindenképen szükséges hozzá? Kérlek írjatok minél többen mert nagyon félek!
Az idősebbeknek igaza van hogy jobban odafigyelhettetek volna, viszont az is igaz h a mostani fiúknak inkább egy-egy ilyen dologért kell lány. Nem tartom valószínűnek hogy terhes vagy, és tényleg ne stresszelj mert késhet (én nem tudom mert fiú vagyok, de ez igaz). Szorítok holnap miatt, kitartás. :)
F/15
Hiába vannak ilyen fiúk is, mindig a külső. :/
A hibáiból tanul az ember, ezen nem tudsz változtatni már sajna, és megértelek, tudom hogy milyen ha szerelmes az ember, csak én nem tudok kilábalni belőle sehogyse...de ez már egy másik téma.
gondolom mar megnyugodtal de azert leirom.
1. ujjazastol eleve kevesebb eselye van h terhes legyel
2. menstruacio elotti nap detto nagyon kicis az eselye. a spontan ovulaciotol eltekintve nulla korul.
3. ha megjott az meg 1 ok h megnyugodj.
4. cosmo teszt negativ.
ennek a negynek kulon kulon max 1% eselye van h ne jojjon be. ennyire peches lennel? elofurdulhat de egyaltalan nem valoszinu.
de. mi az h azt se tudod h az ujja vagy a penisze volt benned????? es mi az h a baratod nem all? elhiszem h fel van izgulva de akkor is!!!!
orulj h megszabadultal tole, komoly bajba is keverhetett vna. es persze nem o az akinek leszedik a suzlei a fejet, aki korhazba kell uljon, stb
Szerintem 2 negatív teszt már elég meggyőző...A lényeg, hogy pontosan úgy csináld a tesztet, ahogy a papírja írja!
Sose engedj egy farkat se a hüvelyed közelébe, ha nincs rajta gumi! Így elkerülheted a rettegést, amit most átélsz. Vigyázz az ujjazással is, nehogy az ujjával vigyen be spermát vagy előváladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!