Nagyon magam alatt vagyok, a folyamatos kudarctól. Mit csináljak, hogy átlendüljek a baba és a teherbeesés problémáin?
Asszem most vagyok a legmélyebb ponton. Félek h teljesen leteszek róla...
Légyszi mondjatok vmi erőt adó trükköt!
Sziasztok! Én is rengeteget hallottam már, hogy a nem görcsölésnek mekkora szerepe van. Én úgy próbálok hozzállni, hogy nem egy kisbabát képzelek el magamnak.Egy leendő emberi élet várományosai leszünk, ha megadatik, inkább arról gondolkodom, hogy nevelem majd, hogy tanítom az életre, és nem a bébiholmikon gondolkodok, így tudatosul bennem, hogy nem "vágyaim tárgyát, egy játékszert" kívánok magamnak, hanem egy komoly és örömteli feladatot, ami felelősségteljes....
Testi oldalról pedig egy gyógynövényes komplex készítményt tudok ajánlani, személy szerint nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Nem saját tapasztalat, de sorozatos vetélések után is komoly szervezetet támogató hatásai lehetnek, melyek egy egészséges terhesség kihordását támogatják.Én a piacon lévők közül ezt választottam ki magamnak, mert ez volt a legmeggyőzőbb segítség, mint eü-ben dolgozó, alaposan utánanéztem.A szervezet és lélek támogatása egyaránt fontos és a türelem.Kívánom lendülj át a mélyponton és újra bízz (lazán:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!