Hogyan éljem túl? Nekem miért nem sikerül a baba?
Szóval Nagyon rég nem voltam fent mert be sokaltam októberben múlt két éve hogy probálkozunk sok minden történt azóta kétszer sikerült de el is ment a baba, az utólsó augusztusban volt akkor besokaltam és töröltem magamban a gyk nem akartam fel jönni mert csak fájt és kezdtem bele hülyülni a dologban görcsösen akartam. Akkor eldöntöttem hogy nem vége ha nem akar jönni hát ne jöjjön majd ha úgy érzi készen állunk akkor úgy is fog jönni. Közben ami még most ki borított hogy a napokban kiderült hogy a bátyám 17 éves barátnője terhes de erről majd később akkor leültem és elkezdtem gondolkodni hogy mik történtek azóta hogy elkezdtük a babát tervezni.
Ott kezdödőtt hogy 2008 októberében eldöntöttük hogy legyen baba ugye gyerek legyen ház mert a család nyakára még se legyen hívatalos mert ne szülessen házasság nélkül azt 2009 májusáig le zavartuk az esküvöt meg vettük a házat junius julius augusztus fel újítás költözés szeptember oktober a párom munka nélküli lett oké hogy ez sok volt egy évre sok stresz meg hasonló azért nem mondtam hogy a 2010 a mi évünk.Áprilisban terhes maradtam de nem sokáig élvzhettem épp hogy ki mutatta a doki 3 napra rá erős görcs vérzés és meg állapította hogy 6 hét 3 naposan az embrió ismeretlen okból elhalt kiakadtam ezerrel bele gyk minden olyan kérdés ami segíthet össze állítottam vitamin kombináciokat amik segítséget nyujthatnak és augusztusba még is újra meg ismétlődőtt. Na már most amit nem értek és nem tudok túl élni az a következő a környzetemben mindenkinek van vagy éppen várja a babát. Csak pár példa a szomszédban egy kb 20 m2 riskoban kettő is van az egyik pont 1 éves a másik 2 és fél a barátnőmnek 5 hónapos az unoka nővéremé 7 hónapos a másik barátnőm október 13.án szült Nekik első hónap probálkozásnál sikerült unokahugomnak 3 éves az osztály társaim 70 %-ának 1,2,3 éves gyerekeik vannak a barátaim többségének az elmúlt 3 évben lett gyerekük le ültem az iwiw elé van kb 400 ismerősőm és ebből 300 nak már van gyereke na és akkor most ért a pofon a bátyám 27 éves januárban lesz 18 éves a barátnője kb 4 hónapja vannak együtt és csak beszélgettek arról egy baleset után milyen jó lenne ha becsúszna és tessék 8 hetes a barátnője se lakás se semmi akiknek van az ismerőseim közül annak 50 % -ának nincs lakása munkajá körülményei abszólut nem meg felelőek és még is van nekünk itt van egy 77m2 családi ház én is dolgozom a férjem is dolgozik és még se. Nem értem eddig azt hittem hogy azért nem akar jönni mert valami még hiányzik de másnál nincs ez? Dokinál voltam nem is egynél mindenki azt mondta hogy gyogyszeres segítséggel teherbe eshetek de azt nem garantálják hogy a baba meg marad én már nem tudnák túl élni még egy vetélést. Valaki mondja már meg nekem mit tegyek. Hova menjek hogy végre sikerüljön. Előre is köszönöm. És azt is hogy végig olvastátok.
Utolsó előtti vagyok.Még annyit próbálj meg abból erőt meríteni,hogy van egy férjed aki nem csak TŐLED AKAR GYEREKET,hanem igazi társ aki minden követ megmozgat.Örülj annak,hogy megajándékozott a sors egy csodálatos társsal,szerelemmel,és ehhez a kapcsolathoz mindenképp jár egy baba:)))
Ez biztos.Szépen kivizsgáltatjátok a dolgokat,nem görcsöltök.És jönni fog mert jönnie kell!!!!!!!!!!!
Szia(sztok)!
Zsuzsi vagyok, már írtam egy választ a kérdésedre, csak azt fűzném hozzá, amit nekem is itt írt valaki az egyik kérdésemre adott válaszában:
"Legyen bárhogy is, gyereked úgyis lesz! Mindenkinek van csak annak nincs aki nem akar. Te akarsz, tehát lesz!!:)"
Hidd el, igaza van!
Sok sikert, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!