Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan éljem túl? Nekem miért...

Hogyan éljem túl? Nekem miért nem sikerül a baba?

Figyelt kérdés

Szóval Nagyon rég nem voltam fent mert be sokaltam októberben múlt két éve hogy probálkozunk sok minden történt azóta kétszer sikerült de el is ment a baba, az utólsó augusztusban volt akkor besokaltam és töröltem magamban a gyk nem akartam fel jönni mert csak fájt és kezdtem bele hülyülni a dologban görcsösen akartam. Akkor eldöntöttem hogy nem vége ha nem akar jönni hát ne jöjjön majd ha úgy érzi készen állunk akkor úgy is fog jönni. Közben ami még most ki borított hogy a napokban kiderült hogy a bátyám 17 éves barátnője terhes de erről majd később akkor leültem és elkezdtem gondolkodni hogy mik történtek azóta hogy elkezdtük a babát tervezni.

Ott kezdödőtt hogy 2008 októberében eldöntöttük hogy legyen baba ugye gyerek legyen ház mert a család nyakára még se legyen hívatalos mert ne szülessen házasság nélkül azt 2009 májusáig le zavartuk az esküvöt meg vettük a házat junius julius augusztus fel újítás költözés szeptember oktober a párom munka nélküli lett oké hogy ez sok volt egy évre sok stresz meg hasonló azért nem mondtam hogy a 2010 a mi évünk.Áprilisban terhes maradtam de nem sokáig élvzhettem épp hogy ki mutatta a doki 3 napra rá erős görcs vérzés és meg állapította hogy 6 hét 3 naposan az embrió ismeretlen okból elhalt kiakadtam ezerrel bele gyk minden olyan kérdés ami segíthet össze állítottam vitamin kombináciokat amik segítséget nyujthatnak és augusztusba még is újra meg ismétlődőtt. Na már most amit nem értek és nem tudok túl élni az a következő a környzetemben mindenkinek van vagy éppen várja a babát. Csak pár példa a szomszédban egy kb 20 m2 riskoban kettő is van az egyik pont 1 éves a másik 2 és fél a barátnőmnek 5 hónapos az unoka nővéremé 7 hónapos a másik barátnőm október 13.án szült Nekik első hónap probálkozásnál sikerült unokahugomnak 3 éves az osztály társaim 70 %-ának 1,2,3 éves gyerekeik vannak a barátaim többségének az elmúlt 3 évben lett gyerekük le ültem az iwiw elé van kb 400 ismerősőm és ebből 300 nak már van gyereke na és akkor most ért a pofon a bátyám 27 éves januárban lesz 18 éves a barátnője kb 4 hónapja vannak együtt és csak beszélgettek arról egy baleset után milyen jó lenne ha becsúszna és tessék 8 hetes a barátnője se lakás se semmi akiknek van az ismerőseim közül annak 50 % -ának nincs lakása munkajá körülményei abszólut nem meg felelőek és még is van nekünk itt van egy 77m2 családi ház én is dolgozom a férjem is dolgozik és még se. Nem értem eddig azt hittem hogy azért nem akar jönni mert valami még hiányzik de másnál nincs ez? Dokinál voltam nem is egynél mindenki azt mondta hogy gyogyszeres segítséggel teherbe eshetek de azt nem garantálják hogy a baba meg marad én már nem tudnák túl élni még egy vetélést. Valaki mondja már meg nekem mit tegyek. Hova menjek hogy végre sikerüljön. Előre is köszönöm. És azt is hogy végig olvastátok.

2010. dec. 26. 22:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Örülnék, ha tudnék bármit tenni azon kivül, hogy végigolvastam, mit irtál, és megértem, hogy nagyon bánt... Amin fennakad a szemem, hogy 2 baba is meghalt valamilyen okból. És mielőtt teljesen kiakadnál, tényleg azt javaslom, hogy válts nőgyógyászt, mert nem hiszem, hogy 100%-osan egészséges esetben 2 baba elmegy, majd pedig nem sikerülne teherbe esned. A többi pedig hát legyünk őszinték, nem a babának kell, hanem neked: ház, fix megélhetés, egyéb kritériumok. Fontosak persze, de tényleg nem ezen múlik, hova pottyan be a baba és hova nem.

Szivből kivánom, hogy a 2011-es év békét hozzon neked, szivedben és lelkedben is, egészségben, szeretetben.

2010. dec. 26. 23:19
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Minden képen keress fel egy hozzáértő orvost,mert a két vetélés nem jó.Lehet csak egy pici rásegítés és a következő megmarad,de lehet komolyabb gond is.De egy jó orvos aki ért hozzá,csodákat tehet.

És a 2 év tényleg sok,de ne feledd van aki ennél sokkal régebben várja a csodát,és azokhoz is bekopog egyszer a gólya!

(10 éve várom a csodát,volt két élő méhenkívülim,és 4 sikertelen lombikom,de nem adom fel!!!)

2010. dec. 27. 08:24
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Genetikai vizsgálatra miért nem küldött el a dokid? Több vetélés után szokták, meg immunológiai vizsgálatot is. Ha ez a dokidnak magától nem jut eszébe, tényleg keress mást. Lehet, hogy gyógyszerrel megoldható ez a probléma! Biztos szörnyű lehet, de ne keseredj el, mindig pozitívan kell gondolkozni!
2010. dec. 27. 09:48
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyon meg tudom érteni az elkeseredettségedet! Tudom nem vigasztal, de mi is sajnos nagyon hasonló cipőben járunk mindt Ti! :-( Mi már 3 babát veszítettünk el, a legutolsót 3 hete 15 hetesen- de elhatároztuk hogy nem adjuk fel, és akkor is lesz babánk! A karácsony is nagyon "jó" volt - 2 unokatesóm is most jelentette be, hogy babát várnak és minden OK! Örülök neki persze, csak amikor hallottuk, azt hittem megszakad a szívem! Persze nem látták rajtam, de belül szörnyű volt! Próbálom/próbáljuk összeszedni magunkat! Sok erőt kívánok Nektek is-hidd el, előbb utóbb sikerül! Á

2010. dec. 27. 10:17
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo!

Konnyes szemmel olvastam vegig a szomoru tortenetedet, mert tudom mit jelent az ha babat szeretnel es nem sikerul. A korulottes eloknek pedig, csak ugy lesz. Mi is mar evek ota varjuk a csodat, kivizsgalasok, kezelesek es mindi semmi. Itt olvastam en is, hogy az egyik valaszolo azt irta:, hogy a nemeslelku babakra sokat kell varni. Kivanom, hogy legyen erod neked is kivarni azt a kis csodat, ami majd titeket is megtalal. Erot, egeszseget es kitartast kivanok, es szivbol, hogy 2011-ben babatok legyen, aki elfelejtesse veletek, mind azt a rosszat amin eddig ateltetek. E.

2010. dec. 27. 10:37
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is tudom, mit érzel. 3 évet vártunk a babára, közben minden hasonló korú ismerősömnek (15 ember kb) gyereke született, hallgattuk a családban is folyamatosan és persze a barátoktól is, h nekünk mikor lesz. 3 év, 4 sikertelen lombik+ 1 méhenkívüli után most végre sikerült. Nem adtam fel egy percre se. Te se add fel!

1O h km.

2010. dec. 27. 11:39
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja és max 25 éves lehetsz, tehát időd van bőven.
2010. dec. 27. 11:40
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia,először is Üdv a Klubban!:-( Hasonló helyzetben vagyok,három vetélés után.A harmadik épp most karácsonykor...nyugtatót szedek,mert ezt már nehéz feldolgoznom:-( Amit javasolni tudok, dr. Fülöp Vilmos én csütörtökön megyek hozzá,ő vetélőkkel foglalkozik.Illetve én még alternatív gyógymódot is ki fogok próbálni és meglátjuk!Ami biztos,soha nem adom fel,és tudod ember tervez Isten végez,én sem gondoltam hogy velem ez megtörténhet,azt hittem mára már anyuka leszek:-( Nagyon szorítok neked és átérzem hogy milyen nehéz.Sok erőt neked!!
2010. dec. 27. 18:54
 9/34 A kérdező kommentje:

Köszönök minden biztató szavat nagyon sokat segített ahogy végig olvastam. Megprobálok mindenkinek válaszolni. szóval aki azt írta hogy 25 éves vagyok az nem tévedett, igen annyi vagyok nem az én korommal van a gond a férjem 36 éves még ez se lenne gond de a szülei már idősek és hát már vágynak tölünk is egy unokára meg a férjem is egy gyerekre. A doki váltás meg volt nem is egyszer voltam már endokrinologusnál ott annyit mondtak hogy PCOs vagyok meg cukros hosszú ideig szedtem rá gyogyszert de mivel használni nem használt és csak rosszul voltam tőle abba hagytam el mentem egy másik dokihoz aki meg vizsgált és egyértelmüen kizárta a PCOt és a cukrot is a vérképem mind a hormon mind a teljes jó lett elküldött külömbőző vizsgálatokra azt mondta ősszeségében minden meg felelő azt javasolta szedjek fogamzás gátlót és egy évig és majd rendbe jövök na hát azt már nem 7 évig szedtem nem fogom megint azt mondta a régi dokim hogy azért ilyen szar a ciklusom mert az elejétől kezdve anti bébi tablettát szedtem. hát szeri8ntem nem úgy hogy mondtam neki hogy valami más ha lehet. Erre azt mondta hogy az drága lenne és nem ment bele a témába. Elkezdtem vitaminokat szedni teákat inni de seemi jó nem lett belőle. Félre értettétek nem adom fel csak ez a karácsony nagyon szörnyű volt számomra és szám vetésre került sor és azért írtam le mert nagyon jó volt kiadni magamból a fájdalmat elkeseredtem és a férjemnek nem akartam erről beszélni mert tudom ez a téma neki is úgyan úgy vagy még jobban fáj bizom benne hogy 2011- a mi évünk lesz és végre meg érkezik akit annyira várunk...

Kedves Utolsó válaszoló!

Nagyon sajnálom ami veled történt de remélem hamarosan sikerül neked is és mindenki másnak is velem együtt aki itt babára vágyik. köszönök mindenkinek amit írt.

2010. dec. 28. 19:11
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Par eve mi is probalkoztunk, de nem jott ossze, akkor kiderult pcos vagyok, kaptam diane35-ot. kozben kitalaltuk, hogy kulfoldre koltozunk. Abbahagytam a dianet, kiutazas elott 2 honappal, mert nem valtottam ki a kovetkezo adagot, gondoltam itt kint ugysem tudom majd iratni, mert itt nincs ilyen. Elotte 2 evig nem volt menzeszem. Kijottem augusztus 5.en meg abban a honapban megjott, azutan minden honapban pontosan.

De mivel munkakeresesben voltunk, stb, uj hely, uj orszag, nem probalkoztunk. Iden augusztusban eldontottuk, osszehazasodunk jovo majusban. Oktober 31.en azt mondta a parom, hogy mivel biztos sok ido lesz a teherbeeses mi lenne, ha probalkoznank, mert szerinte, ha szerencsenk van, talan a majusi eskuvon 2-3 honapos terhessegunk jelenthetjuk be.

Aznap osszejott a baba.:D Csak akkor szeretkeztunk, onnan tudom.-mert most epp nem lakunk egyutt, de csak a munka miatt.-

jah, elotte 4 honappal edzessel es keves szenhidratbevitellel fogytam 20kg-t. Meg igy is sok vagyok, mert 89 kilo, de hat ez van:D

Holnap megyek az elso UH-ra, mert itt ekkor van az elso, remelem minden rendben lesz a Csoppsegunkkel.

2010. dec. 28. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!