Szerintetek terhes vagyok? Valaki hozzáértő segítsen már mert mindenkitől mást hallok. :S
20:30-as vagyok:
Ma már 3 éves nagyfiú! És imádjuk!!!
Csinálj tesztet! ;)
Szia!
A teszt ritkán hazudik, ha pozitív. :o) Akkor tud tévedni, ha korán tesztelsz. Viszont ha van HCG a szervezetedben, azt nem sumákolja el, szépen kimutatja. :o)
köszönöm szépen a válaszokat :)
hétfőn megyek az orvoshoz mert kaptam új időpontot és akkor már biztosat fogok tudni. van aki azt mondja nekem hogy biztos hogy terhesség de van aki meg azt hogy csak valami hormonzavar lehet. de minden estre azt tudom hogy híztam és nagyon jó étvágyam lett és már lassan 3 hete hogy nem olyan a mensim mint amilyennek kellene lennie. mostmár még örülnék is neki ha baba lenne. de kb 2 napja már nem csak barnázok hanem vér is folyik és ez már teljesen elbizonytalanít. és félek hogy ha ennek ellenére is babás vagyok valami baja lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!