Szerintetek terhes vagyok? Valaki hozzáértő segítsen már mert mindenkitől mást hallok. :S
Én ugyanígy voltam. Késett 5 napot a mindig pontos mensim, amikor megjött csak barna foltot hagyott a betéten. Ez 4-5 napig tartott. Én ezt letudtam mensinek. Óvszerrel védekeztünk, eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek. De egyre gyakrabban émelyegtem, ezt magyaráztam azzal, hogy a nyaralás alatt elrontottam a gyomrom. A párom nem hagyta és elküldött a háziorvoshoz, aki diétát írt elő a gyomorrontásomra. Közben eltelt pár hét és újra menzeszeltem, ugyanolyan enyhén, persze közben az émelygés maradt, és már fáradékony is voltam. Vissza a háziorvoshoz, Ő kérdezte, hogy menstruáltam-e, én mondtam, hogy igen, erre elküldött gasztroenterológiára. Ide két hónappal későbbre kaptam időpontot, de annyira nem izgattam magam, mert elviselhető volt a rosszullét. Közben esedékessé vált a nőgyógyászati rákszűrésem. Ott mondtam el, hogy két mensim sem volt az igazi. A doki ekkor már mosolygott, csinált uh-ot és ott volt az én "gyomorrontásom", úgy 8 hetes magzatként.
Ezután még két vérzésszerűségem volt, mindig a várt mensi időpontja körül. Az orvosom szerint a szervezet emlékezik a vérzésre, és ez nem is olyan ritka, mint ahogy gondolnánk.
utolsó előtti válaszadónak : hűűha.... :S de sok boldogságot!
Viszont szerintem igenis csinálj tesztet, mert két hét után már elég nagy valószínűséggel kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!