Az normális, hogy az orvos csak hormonvizsgálat (nagylabor) és uh valamint mri után, máris felírta a clostibegyt tablettát?
Figyelt kérdés
Nem csinált még nálam petevezető átjárhatóságit, és a páromat sem vizsgálta ki. Azt mondta, mensim első napjától szedjem 10 napig 1x1 alkalommal, majd ha elfogy menjek vissza hozzá uh-ra, megnézni a tüszőket. Ha ez sem hoz eredményt, szerinte akkor ráér a petevezető átjárhatósági és a férjem vizsgálata is. Szerintetek ez így normális? Lassan 1 éve hogy próbálkozunk, és nem esek teherbe. 26 éves vagyok, párom 30.2008. jan. 19. 09:06
1/2 anonim válasza:
Szia, gondolom érdemes megpróbálni a gyógyszert, mert sokaknak segít, higyj benne!Amúgy meg ne keseredj, én két évig nem estem teherbe, nem szedtem semmit, csak egyszerűen sikerült.Mindenkinek más a szervezete, adj időt magatoknak!
2/2 anonim válasza:
Szerintem minden rendben van.A dokidban bízni kell, ő tudja mit miért tesz.Hátha a clostitól összejön.Nekem is most írták fel.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!